Πέφτει το διπλό της ΧαμΚαμ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σήμερα Παρασκευή (18/06) το Euro 2020 πρωταγωνιστεί ξανά στο κουπονι οπαπ , όπως συμβαίνει σταθερά από τότε που ξεκίνησε. Τρία είναι τα σημερινά του ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, ενώ η συναρπαστική δράση συνεχίζεται και μεταμεσονύκτια στο Copa America. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Όπως τις περισσότερες προηγούμενες ημέρες, έτσι και σήμερα, το Euro παρότι πρωταγωνιστής στο κουπόνι, δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτες αλλαγές στις αποδόσεις των αγώνων του. Η μεγαλύτερη πτώση της ημέρας έρχεται από το MLS και τον αγώνα Σολτ ΛέικΒανκούβερ. Το διπλό έχει κατηφορική πορεία, ειδικά τις τελευταίες ώρες και από το αρχικό 5.75 πλέον προσφέρεται στο 4.20. Αντιστρόφως, ο άσος από το 1.53 πήγε στο 1.85.

Έπειτα, μεγάλες αλλαγές παρατηρούμε στη Νορβηγία. Στο ΦρέντρικσταντΧαμΚαμ πέφτει το διπλό και το αρχικό 4.75 έχει μετατραπεί σε 3.50, την ώρα που ο άσος είναι πλέον στο 1.85 από το αρχικό 1.60.

Τέλος, στο ΚΦΟΥΜ ΌσλοΡανχάιμ πέφτει ο άσος. Το αρχικό 3.80 έχει γίνει 3.10, ενώ το διπλό από το 1.80 πήγε στο 2.10!

Τζίροι στοιχήματος

Καθημερινά, από τις 11 του Ιούνη και μέχρι τις 11 Ιουλίου το Euro είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστεί στη λίστα με τους μεγαλύτερους τζίρους της ημέρας. Σήμερα λοιπόν το πιο εμπορικό παιχνίδι είναι το ΣουηδίαΣλοβακία με πάνω από 1,4 εκατομμύρια ευρώ τζίρο! Το 51% των πονταρισμάτων εχει πάει στον άσο των Σκανδιναβών.

Δεύτερο πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας, μέχρι στιγμής (15:45) είναι το ΑγγλίαΣκωτία, με ήδη πάνω από 960,000 ευρώ τζίρο! Φαβορί οι Άγγλοι, έχουν πάρει και το 75% των συνολικών πονταρισμάτων.

Τρίτο παιχνίδι στη λίστα το ΚροατίαΤσεχία με πάνω από 640,000 ευρώ τζίρο. Και εδώ το φαβορί (Κροατία) έχει πάρει αναμενόμενα τη μερίδα του λέοντος, όσον αφορά τα πονταρίσματα, κατά 42%.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα