Πρωταθλήτρια η Λιλ, γλίτωσαν Γιούβε και Τσέλσι στην Κυριακή των “αυτόχειρων”

Ανανεώθηκε:
lille-prwtathlitria

Χθες Κυριακή, ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σεζόν, με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα να ρίχνουν αυλαία και οι παίκτες να αποχωρούν για τις εθνικές τους ομάδες ενόψει Euro. Το κουπόνι ήταν γεμάτο και “ζουμερό” ωστόσο τα σπασίματα στα προγνωστικά στοιχήματος ήταν πολλά και δυνατά! Αρκετές ομάδες που καίγονταν λύγισαν υπό την πίεση και έχασαν τεράστιους στόχους. Δεν λύγισε η Λιλ και έκανε την έκπληξη της σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Ligue 1, “αυτοκτόνησε” η Νάπολι και γλίτωσε το κάζο η Γιουβέντους!

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρέμιερ Λιγκ Στοίχημα

Στην Πρέμιερ η μεγάλη μάχη διεξαγόταν για τις δύο εναπομείνασες θέσεις του επόμενου Champions League με τρεις “μνηστήρες”. Η Λίβερπουλ έκανε τη δουλειά της με το 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και τερμάτισε στην 3η θέση, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τις Τσέλσι και Λέστερ, τις οποίες προτίμησαν πολλοί παίκτες στοιχήματος. Η ομάδα του Τούχελ, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών στο Μπέρμιγχαμ, δέχθηκε δύο γκολ από την Αστον Βίλα και δεν επέστρεψε ποτέ για να ηττηθεί με 2-1, αλλά “σώθηκε” χάρη στον Τότεναμ. Το διπλό του 1.45 έσπασε, πολλοί πήγαν κουβά, αλλά οι “μπλε” θα δώσουν το παρών στο επόμενο Champions League, αφού η Λέστερ ηττήθηκε με ανατροπή εντός έδρας από την Τότεναμ με 2-4. Έσπασε και ο δημοφιλής άσος των “αλεπούδων” σε τιμές κοντά στο 1.90!

Σεριε Α Στοίχημα

Και στην Ιταλία το μεγάλο ενδιαφέρον αφορούσε τις δύο τελευταίες θέσεις για το Champions League. Και εκεί τρεις ήταν οι “μνηστήρες” με τη Νάπολι τελικά να “αυτοκτονεί” και να μένει εκτός 4αδας. Η Μίλαν πήρε το μεγάλο διπλό στην έδρα της αδιάφορης Αταλάντα και τερμάτισε 2η, η Γιουβέντους έκανε το χρέος της στην Μπολόνια (1-4), δεν έπραξαν το ίδιο όμως οι “παρτενοπέι”, που κατάφεραν να χαραμίσουν μία ολόκληρη σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι με την παντελώς αδιάφορη και ντεφορμέ Βερόνα. Ο Ραχμάνι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Γκατούζο, όμως οι Βερονέζοι ισοφάρισαν 10 λεπτά αργότερα και οι ναπολιτάνοι “πνίγηκαν” στο άγχος. Έσπασε ο χαμηλός άσος του 1.20, η Νάπολι θα παίξει Europa και η Γιούβε δέχθηκε το “μάννα εξ ουρανού”!

Ligue 1 Στοίχημα

Στη Γαλλία υπήρχε διπλή μονομαχία. Για το πρωτάθλημα “έτρεχαν” Λιλ και Παρί για την 3η θέση η Μονακό και η Λυών. Οι δύο πρώτες ανταποκρίθηκαν στην πίεση, η ομάδα του Γκαλτιέ πέρασε άνετα από την έδρα της Ανζέ και πανηγύρισε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Πρωταθλήτρια η Λιλ με τρεις Τούρκους πρωταγωνιστές, μεγάλη αποτυχία για την Παρί των δισεκατομμυρίων, που όμως έβγαλε το διπλό στην έδρα της Μπρεστ.

Αυτές που δεν ανταποκρίθηκαν ήταν η Μονακό και η Λυών. Οι μονεγάσκοι είχαν δύσκολο έργο στην έδρα της Λανς, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά το τελικό 0-0 δεν αποδείχθηκε καταστροφικό… ελέω νέας “αυτοχειρίας” των Λυωνέ. Η ομάδα του Γκαρσιά δέχθηκε νέα απίθανη – σοκαριστική εντός έδρας ήττα, ξανά με ανατροπή, αυτή τη φορά από την αδιάφορη Νις και το όνειρο του Champions League πέταξε για δεύτερη σερί χρονιά. Στο 1.20 έπαιζε ο άσος τη Λυών και στο 1.50 το διπλό της Μονακό. Έσπασαν και τα δύο σημεία και πολλά δελτία “κοκκίνισαν”.

2.Bundesliga Στοίχημα

Τέλος, δύο μεγάλα σπασίματα είδαμε νωρίς και στη Β’ Γερμανίας και μάλιστα αμφότερα με ανατροπές! Απίθανα πράγματα στο Κίελο, όπου η Χολστάιν έχασε την άνοδο μέσα από τα χέρια της και πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κολωνία σε διπλά μπαράζ! Προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε τρία γκολ από την Ντάρμσταντ για να σπάσει ένα ακόμη δημοφιλές χαμηλό σημείο (1.50).

Σε ίδια μοίρα και η Όσναμπρικ, που επίσης θα παίξει μπαράζ (Ίνγκολσταντ), αλλά για να μείνει στην κατηγορία. Προηγήθηκε στην έδρα της αδιάφορης Άουε, αλλά και αυτή δέχθηκε ανατροπή στο δεύτερο μέρος για να σπάσει το εμπορικό διπλό του 1.80.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ