Αποφασιστικό βήμα ανόδου για Βενέτσια και Νταντί!

Ανανεώθηκε:
Βενέτσια Ιταλία

Κοντά στην ολοκλήρωση είναι τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Μάχες στις “μικρότερες” κατηγορίες για την άνοδο! Δύο ήταν αυτές που ξεχώρισαν χτες (20/05) πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος. Τόσο η Βενέτσια όσο και η Νταντί πλέον διεκδικούν για τα καλά μια θέση στην ανώτερη κατηγορία.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιταλία Στοίχημα

H πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων για άνοδο στη Serie A τη χτεσινή βραδιά ήταν ανάμεσα σε Λέτσε και Βενέτσια, στις 19:30. Αν και ο πρώτος αγώνας έληξε με 1-0 υπέρ της ομάδας της Βενετίας, το φαβορί ήταν η γηπεδούχος χτες. Λόγω φυσικά του πιο δυνατού της ρόστερ.

Το γεγονός αυτό φάνηκε και στο χορτάρι. Η Λέτσε μπήκε στην αναμέτρηση δυνατά και είχε τις ευκαιρίες της. Ωστόσο, δεν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Υπέπεσε σε πέναλτι στην επαφή μεταξύ Μάτζιο και Σβομπόντα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το εκτέλεσε ο Αραμού εύστοχα, στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Γκάμπριελ για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Λέτσε πίεσε αρκετά για να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανή. Μετά από πολλές φάσεις, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65′ με τον Πετινάρι. Δεν σταμάτησε, φυσικά, εκεί, καθώς χρειαζόταν κι άλλο τέρμα. Σπουδαία ευκαιρία να το πετύχει ήρθε στο 80′ μετά το χέρι του Μάλε, με το οποίο κέρδισε πέναλτι. Ο Μανκοσού που στάθηκε στα 11 βήματα αστόχησε! Το 1-1 παρέμεινε και στη λήξη του ματς έστειλε τη Βενέτσια στον τελικό, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Πλέον, θα αντιμετωπίσει την Τσιταντέλα για την άνοδο, που επίσης επικράτησε της Μόντσα. Η ισοπαλία, πάντως, δεν ήταν μέσα στις επιλογές που έβλεπαν ως επικρατέστερες οι μπουκ. Αρκεί να πούμε ότι το “Χ” στον αγώνα προσφερόταν πριν τη σέντρα στο 4.00.

Σκωτία Στοίχημα

Λίγο αργότερα, στις 22:15 η Νταντί φιλοξένησε την Κιλμάρνοκ στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στη διεκδίκηση θέσης στην ανώτατη κατηγορία. Η γηπεδούχος τερμάτισε δεύτερη στην Τσάμπιονσιπ και η φιλοξενούμενη προτελευταία στην Πρέμιερσιπ. Όπως ήταν λογικό, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η Κιλμάρνοκ, ως πιο ποιοτική, θα έχει το πάνω χέρι.

Τους διέψευσε, ωστόσο, η Νταντί. Έδειξε πολύ αποφασιστική και πέτυχε γκολ μόλις στο 6ο λεπτό. Η κεφαλιά του Μάλεν κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ΜακΓκι την έπιασε για να τη στείλει στα δίχτυα. Θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της σύντομα μετά από αυτό με τον ΜακΜάλαν, ενώ απείλησε και με τον ΜακΓκι και πάλι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτού, η Νταντί αύξησε το προβάδισμά της. Μετά από ασίστ του ΜακΜάλαν, ο Άνταμ πήρε την μπάλα και νίκησε τον Ντόιλ για το 2-0. Η Κιλμάρνοκ έβγαλε αντίδραση στο 77′, με τον Χάουνστρουπ να μειώνει στο 2-1. Προσπάθησε να πάρει έστω την ισοπαλία, αλλά δεν τα κατάφερε και αυτό ήταν το τελικό, μάλλον δίκαιο, σκορ.

Το προβάδισμα έχει πια η ομάδα της Τσάμπιονσιπ για τη ρεβάνς στην έδρα της Κιλμάρνοκ. Όσοι πίστεψαν στη Νταντί, βρήκαν τον άσο της σε τιμή απόδοσης στο 2.70.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ