Ανατροπή τίτλου η Ατλέτικο, ζωντανή η κούρσα στη Ligue 1

Ανανεώθηκε:
suarez-goal

Γεμάτο το χθεσινό Κυριακάτικο κουπόνι με πλήρη δράση σε Ligue 1 και La Liga, με τις κούρσες για την ανάδειξη των πρωταθλητών να έχουν τρομερό σασπένς και να παραμένουν ανοιχτές για την αυλαία της ερχόμενης Κυριακής! Η Ατλέτικο πέτυχε τεράστια ανατροπή απέναντι στην Οσασούνα και κρατά την τύχη στα χέρια της, το ίδιο ισχύει και για τη Λιλ, της οποίας όμως το 0-0 απέναντι στη Σεντ Ετιέν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανία Στοίχημα

Πλήρης αγωνιστική στη La Liga χθες, με τις μάχες των δύο μαδριλένων να κλέβουν την παράσταση. Ατλέτικο και Ρεάλ κέρδισαν και συνεχίζουν τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η Μπάρσα δέχθηκε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, καταρρέωντας στην τελική ευθεία. Η Ρεάλ έκανε το έργο της στο Σαν Μαμές, επικράτησε της Μπιλμπάο με 0-1 χάρη στο γκολ του Νάτσο στο 68′ και μέχρι το 88ο λεπτό κρατούσε την τύχη στα χέρια της για την αυλαία.

Η Ατλέτικο δημιούργησε σωρεία ευκαιριών υποδεχόμενη την Οσασούνα και στο 75′ την τιμώρησε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου. Ο Μπούντιμιρ έκανε το 0-1 με δυνατή κεφαλιά, σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις των φιλοξενούμενων στα αντίπαλα καρέ και έβαλε φωτιά στην κούρσα του τίτλου. Η απάντηση της ομάδας του Σιμεόνε όμως ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν πανικοβλήθηκε, συνέχισε να επιτίθεται μαζικά και πέτυχε ιστορική ανατροπή με τέρματα των Λόντι και Σουάρες στο 82ο και 88ο λεπτό αντίστοιχα! Έτσι η Ατλέτικο διατηρήθηκε στην κορυφή της λίγκας και το +2 από τη Ρεάλ και την ερχόμενη Κυριακή ταξιδεύει στην έδρα της Βαγιαδολίδ, όπου με “τρίποντο” θα σηκώσει το πρωτάθλημα!

Επιβεβαιώθηκε μετά κόπων και βασάνων ο χαμηλός άσος του 1.22, αλλά όσοι τολμηροί αγόρασαν την ανατροπή στο live, ανταμείφθηκαν με αποδόσεις 5.00+!

Γαλλία Στοίχημα

Συναρπαστικό θα είναι το φινάλε και στη Ligue 1, όπου η Λιλ είδε το προβάδισμά της από την Παρί να μειώνεται στον πόντο! Η ομάδα του Γκαλτιέ προερχόταν από τεράστια διπλά στις έδρες της Λυών και της Λανς, ωστόσο στο εντός έδρας παιχνίδι με την αδιάφορη Σεντ Ετιέν δεν βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα. Οι πρωτοπόροι είχαν την πρωτοβουλία και αρκετές φάσεις για να “αγκαλιάσουν” τον τίτλο, αλλά οι “στεφανουά” άντεξαν στην πίεση και τελικό 0-0 άνοιξε την πόρτα στην Παρί, η οποία την ίδια ώρα συνέτριψε με 4-0 τη Ρεμς.

Παρά την γκέλα και το “σπάσιμο” του άσου στο 1.33, η Λιλ κρατά την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική. Ταξιδεύει στην έδρα της αδιάφορης και ντεφορμέ Ανζέ και με νίκη σηκώνει το 4o πρωτάθλημα της ιστορίας της και το πρώτο μετά από 10 χρόνια και την υπερομάδα του Αζάρ.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ