Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης (13/05)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 23:00, η Γρανάδα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 36η αγωνιστική της Λα Λίγκα και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα πέτυχε η Γρανάδα με 1-2 μέσα στο “Καμπ Νου”. Ωστόσο, έκτοτε και στις δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος που ακολούθησαν σημείωσε μόνο ήττες. Έχασε αρχικά από την Κάντιθ εντός έδρας με 0-1. Έπειτα είχε έξοδο στην Μπέτις, όπου ηττήθηκε με 2-1. Ισοφάρισε μετά το γκολ των γηπεδούχων στο 66’ με τον Ματσίς, αλλά οι αντίπαλοι ήταν πιο κινητικοί και προηγήθηκαν εκ νέου. Στη βαθμολογία είναι 10η, εφτά πόντους μακριά από είσοδο στην εφτάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Απώλεια βαθμών είχε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πιο πρόσφατο ματς της για τη Λα Λίγκα. Αγωνίστηκε εντός έδρας κόντρα στη Σεβίλλη και έμεινε στην ισοπαλία με 2-2. Βρέθηκε να χάνει δύο φορές και ισοφάρισε πρώτα με τον Ασένσιο (67’) και έπειτα με τον Αζάρ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Όσον αφορά τη βαθμολογία, παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς είναι στο -2. Είναι έναν πόντο πίσω από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, όμως με παιχνίδι λιγότερο.

Με βάση τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το απόλυτο φαβορί στο ματς. Ειδικότερα, ο άσος είναι στο 8.30, το “Χ” στο 5.35 και το διπλό στο 1.36.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop