Πέφτει το διπλό της Βολουντάρι

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπονι οπαπ της Πέμπτης (29/04) μπορεί να είναι περιορισμένο σε αριθμό, ωστόσο περιλαμβάνει μερικά πολύ δυνατά παιχνίδια και από αγωνιστικής και από στοιχηματικής άποψης. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Μικρό αριθμητικά σήμερα το κουπόνι, μικρές και οι πτώσεις αποδόσεων στο πρόγραμμα. Η μεγαλύτερη όλων έρχεται από τη Ρουμανία και τον αγώνα Ντινάμο ΒουκουρεστίουΒολουντάρι, στον οποίο πέφτει από το πρωί η απόδοση του διπλού! Η νίκη των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 4.00, αλλά πλέον προσφέρεται στο 3.20, την ώρα που άσος από το 1.91 πήγε στο 2.20.

Αντιθέτως, στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και τον αγώνα ΓκόαΑλ Γουαχντά πέφτει η απόδοση του φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο 1.73, αλλά το διπλό έπεσε άμεσα στο 1.40.

Στην Τουρκία και τη Δανία παρατηρούμε πτώσεις σε άσους φαβορί. Στον αγώνα ΑνκαραγκουτσούΓκαζιαντέπ, η νίκη των γηπεδούχων έχει πέσει από το αρχικό 2.50 στο 2.05, ενώ στο ΈσμπιεργκΚόγκε, το 1.80 του άσου έχει πάει στο 1.50.

Τζίροι στοιχήματος

Στη σημερινή λίστα με τους μεγαλύτερους τζίρους υπάρχει έκπληξη. Όχι δεν είναι στην πρώτη θέση κάποιος από τους ημιτελικούς του Europa League, αλλά με μεγάλη διαφορά στην κορυφή είναι το ΜπαρσελόναΓρανάδα, προφανώς λόγω των μπλαουγκράνα. Συνολικά στον αγώνα έχουν πονταριστεί πάνω από 730,000 ευρώ, με τις 645,000+ να έχουν παιχτεί στο χαμηλό άσο της Μπαρσελόνα!

Έπειτα ακολουθούν οι ημιτελικοί σε Ολντ Τράφορντ και Θεράμικα. Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι το Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡόμα, με πάνω από 420,000 ευρώ τζίρο μέχρι στιγμής. Το 62.8% των πονταρισμάτων έχει πάει και εδώ στον άσο της Γιουνάιτεντ.

Στη τρίτη θέση ο ημιτελικός ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Άρσεναλ με πάνω από 185,000 ευρώ τζίρο. Μοιρασμένα τα πονταρίσματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το 37% έχει πάει στον άσο και το 33% στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα