Δυάδα ρίσκου από… ματσάρες!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έγινε το 2/2 στα προγνωστικά μας! Η Άρσεναλ διέλυσε τη Σλάβια και έβγαλε με άνεση το «διπλό». Ωραίο παιχνίδι έγινε και στο «Μαδριγάλ», με Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ να επιβεβαιώνουν το Goal / Goal. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κύλησαν πολύ όμορφα για τις προτάσεις μας αυτήν την εβδομάδα και με ανεβασμένη ψυχολογία υποδεχόμαστε τα πρωταθλήματα. Φυσικά, τα σημεία που θα προτείνω και σήμερα τα βρίσκετε στην bet365!

Λειψία – Χοφενχάιμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε Γερμανία και Γαλλία εστιάζω στο κουπόνι της Παρασκευής. Οι λίγκες αυτών των χωρών έχουν ματσάρες. Μπορεί τα παιχνίδια να μην έχουν τη λάμψη του Champions League και του Europa League, αλλά είναι πάρα πολύ κρίσιμα. Δύο αγώνες ξεχώρισα και κράτησα δύο ρισκαδόρικες επιλογές!

Λειψία – Χοφενχάιμ Προγνωστικά

Η Λειψία είδε ξαφνικά τις ελπίδες της για τον εφετινό τίτλο της Μπουντεσλίγκα να «ζεσταίνονται» και πάλι, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία της Μπάγερν με την Ουνιόν. Ακόμη κι αν συναισθηματικά, είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον προπονητή της, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, η Λειψία σκέφτεται μόνο τη νίκη, που θα την φέρει σε απόσταση δύο βαθμών από τους Βαυαρούς και θα τους αγχώσει, ενόψει και της αυριανής δύσκολης αναμέτρησης τους στο Βόλφσμπουργκ. Η ιστορία πάντως, λέει ότι, στο πρόσφατο παρελθόν, μόνο μια ομάδα κατάφερε να καλύψει διαφορά 5 βαθμών από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας σε αυτό το χρονικό σημείο κι αυτή ήταν το 2001-02 η Ντόρτμουντ, η οποία πήρε τον τίτλο σε βάρος της Λεβερκούζεν για έναν βαθμό.

Η Λειψία είναι σε φόρμα, έχει κάνει ήδη ατομικό ρεκόρ με 18 νίκες και 60 πόντους και θα μπορούσε να είναι και πρώτη στη βαθμολογία, αν δεν έχανε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάγερν, που είναι και η μοναδική ήττα που έχει κάνει τις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Ήταν η δεύτερη σερί απώλεια βαθμών εντός έδρας, μετά και την ισοπαλία με την Άιντραχτ. Όλα θα κριθούν από την απόδοση των πρωταθλητών στη συνέχεια, αλλά η Λειψία θέλει να το πάει μέχρι τέλους και φυσικά να μην έχει απώλειες μέχρι τα ντέρμπι κορυφής με Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ.

Η Χοφενχάιμ ίσως να μην φαίνεται ικανή να κόψει βαθμούς σήμερα από την Λειψία, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε μετά από 3 σερί ήττες, να πάρει βαθμό από την Λεβερκούζεν και να ξεφύγει 5 βαθμούς από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Στο παιχνίδι αυτό όμως είχε μόνο δύο τελικές προσπάθειες στην εστία και οι δύο στο δεύτερο ημίχρονο, αρνητικό ρεκόρ για την ίδια. Η ομάδα του Χένες, έχει μόνο 2 νίκες στις τελευταίες 10 αγωνιστικές και 5 σερί εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς τρίποντο κι αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να μπλέξει.

Η Λειψία έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, o Γκουλάτσι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 13 ματς κι έχει δεχτεί μόνο 23 γκολ, τη στιγμή που η Χοφενχάιμ έχει δεχτεί τα διπλάσια. Υπολογίζω και το γεγονός ότι ο Νάγκελσμαν σε 3 αγώνες κόντρα στην «πρώην» του, μετράει 3 νίκες και ότι η Λειψία δεν έχει χάσει ποτέ… βράδυ Παρασκευής (10 νίκες – 2 ισοπαλίες)! Θα ρισκάρω με το combo του «άσου» με το No Goal σε απόδοση 2.50!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Λιλ – Μονπελιέ Προγνωστικά

Πολύ σημαντικό παιχνίδια και στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Λιλ υποδέχεται τη Μονπελιέ, που μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι. Βλέπω τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται πάρα πολύ σε αυτήν την αναμέτρηση.

– Η Λιλ είναι μόνη πρώτη στη Λιγκ 1. Απέχει τρεις πόντους από τη δεύτερη Παρί και δικαιολογημένα ονειρεύεται… τίτλο! Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι δεν έχει πολύ καλή εικόνα τελευταία, παρά τις νίκες. Στο Παρίσι, ήταν μέτρια έως κακή απέναντι στην Παρί, έπαιξε παθητικά και πέτυχε ένα τυχερό γκολ για να αποδράσει με το 0-1. Την περασμένη αγωνιστική, ζορίστηκε πολύ με τη Μετς, οι αντίπαλοι έχασαν πέναλτι και άλλες φάσεις, αλλά οι «Λιλουά» βρήκαν τον τρόπο να περάσουν και από αυτό το γήπεδο νικηφόρα. Μέχρι πότε όμως θα τη γλιτώνει η Λιλ; Πήρε πόντους που δεν άξιζε με την εικόνα της, και αν συνεχίσει να παίζει έτσι κάποια στιγμή θα την… πατήσει.

– Η Μονπελιέ από την άλλη, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη και έχει ακόμα ελπίδες προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει όμως να πάρει νίκες, και μάλιστα και εκτός προγράμματος. Είναι ομάδα που δεν την κερδίζεις εύκολα, όμως και η ίδια δεν… κερδίζει εύκολα. Προέρχεται από το 3-3 με τη Μαρσέιγ, όπου ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Είναι αήττητη στις 10 (!) τελευταίες αγωνιστικές η Μονπελιέ, με 5 ισοπαλίες στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος! Βρίσκεται στο -6 από την πεντάδα και οφείλει να παίξει μόνο για το τρίποντο απόψε. Μην ξεχνάμε, ότι έχει νικήσει εκτός έδρας τη Λυών με 1-2, και μάλιστα όχι συγκυριακά, αλλά παίζοντας καλύτερα.

Και με τη βοήθεια της τύχης, η Λιλ παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για… πάντα. Η Μονπελιέ είναι πολύ επικίνδυνη, τελευταία δεν χάνει με… τίποτα, και μου μοιάζει ως η κατάλληλη αντίπαλος για να στραβοπατήσουν οι γηπεδούχοι, έτσι όπως αγωνίζονται στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Και οι φιλοξενούμενοι έχουν ισχυρό κίνητρο και πιστεύω θα αντέξουν απόψε. Ποντάρω με ρίσκο στο Χ2 σε απόδοση 2.30!

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 Λειψία – Χοφενχάιμ / 1 & No Goal @ 2.50

22:00 Λιλ – Μονπελιέ / Χ2 @ 2.30

Λιλ – Μονπελιέ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτογραφία από qian xie από το Pixabay