Το Clasico βγάζει σημείο του 2.10!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ωραίο ταμείο είχαμε χθες, έστω και στο τέλος! Η Γουλβς βρήκε τον τρόπο να αποδράσει από την έδρα της Φούλαμ και να επιβεβαιώσει το 2 DNB. Πήγαμε να σταθούμε πάλι άτυχοι, αφού ακυρώθηκε και γκολ των «Λύκων» στο πρώτο μέρος λόγω εξαιρετικά οριακού οφσάιντ. Ωστόσο, η Γουλβς το έβαλε τελικά και μας έφτιαξε την ψυχολογία. Τα πρωταθλήματα παίρνουν «φωτιά» σήμερα, και όλα τα ματς τα βρίσκετε στη Stoiximan!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά, το Clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα πρωταγωνιστεί, και στο κουπόνι, και στα… προγνωστικά μας! Εκτός αυτού, μου αρέσει και ένα ματς από την Μπουντεσλίγκα, και συγκεκριμένα του Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ. Δύο σημεία λοιπόν, για μονά αποδεκτά, και θα τα δούμε αναλυτικά!

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Με τεράστιο ευρωπαϊκό ενδιαφέρον αυτή η αναμέτρηση, η οποία βάση των τελευταίων αποτελεσμάτων των δύο ομάδων, δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά. Και εξηγώ.

Η Στουτγκάρδη είναι σε φόρμα. Έχει χάσει μόνο μια φορά στα τελευταία 7 παιχνίδια της κι αυτή η ήττα, συνέβη στο Μόναχο από την Μπάγερν. Η νίκη της με 1-0 επί της Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η τέταρτη σε αυτό το διάστημα και την ανέβασε στην όγδοη θέση, διατηρώντας τις ευρωπαϊκές ελπίδες της για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο γήπεδο της έχει τώρα, αήττητο σερί 6 αγώνων με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ωστόσο, με την Ντόρτμουντ δεν έχει καλή προϊστορία. Στα τελευταία 7 παιχνίδια που την έχει υποδεχτεί για όλες τις διοργανώσεις, έχει 6 ήττες και στις περισσότερες, έχει δεχτεί τουλάχιστον 3 γκολ! Το γεγονός ότι ο Ματαράτσο δεν θα έχει στη διάθεση του, τρεις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Βαμαγκιντουκά, τον Μαγκαλά και τον Γκονζάλες, κάνει εξαιρετικά δύσκολη και την αποψινή αποστολή της.

Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της, έχασε από την Άϊντραχτ με 2-1 εντός έδρας, έμεινε 7 βαθμούς μακριά από την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες με υποδεέστερες ομάδες. Η ομάδα του Τέρζιτς έχει μόνο μια νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα, αυτή επί της Χέρτα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να πάρει και ρεβάνς από την Στουτγκάρδη, που είχε νικήσει με 5-1 στο Ντόρτμουντ στον πρώτο γύρο. Ωστόσο, θα πρέπει να διακόψει και τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Στα 6 τελευταία ταξίδια της, έχει πάρει μόνο 4 βαθμούς από τους συνολικά 18 που θα μπορούσε να πάρει, με τη νίκη επί της ουραγού Σάλκε και την ισοπαλία που απέσπασε στο 90’ στην Κολονία. Όμως, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τρίτη, απέδειξε την ποιότητα που διαθέτει και η ήττα με 2-1, την κρατάει ζωντανή για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα έχει ανεβασμένη ψυχολογία η Ντόρτμουντ μετά την εμφάνιση στο Μάντσεστερ, και έχει κι εύκολο το γκολ γενικά. Επίσης, ο Χάαλαντ έχει πετύχει τα 14 από τα τελευταία του 15 γκολ, εκτός έδρας! Παρότι ο Σάντσο είναι σημαντική απουσία, οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι ποιοτικά και πιστεύω θα βρούνε τον τρόπο σήμερα. Θα στηρίξω το διπλό σε απόδοση 1.90.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Σούπερ ντέρμπι στη Μαδρίτη για το ισπανικό πρωτάθλημα. Το Clasico έρχεται σε ένα σημείο που η μάχη για τον τίτλο έχει πάρει «φωτιά». Η Ρεάλ απέχει μόλις τρεις πόντους από την κορυφή, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει μειώσει στον… πόντο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Το μεγάλο ντέρμπι σήμερα, θα κρίνει πολλά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στο Clasico με την ψυχολογία στα ύψη. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την εμφάνισή της στο Champions League με τη Λίβερπουλ. Τρομερή η ομάδα του Ζιντάν, κέρδισε με 3-1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Έχει κάθε λόγο ο Ζιζού να χαμογελάει για τους Κασεμίρο – Μόντριτς – Κρόος, που… οργίασαν και έσβησαν το κέντρο των Reds. Ο Βινίσιους έκανε φοβερά πράγματα, ενώ όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική. Η «Βασίλισσα» απέδειξε ότι είναι σε φόρμα και παραμένει ένα σύνολο υψηλού επιπέδου. Στον πρώτο γύρο, είχε περάσει νικηφόρα από το «Καμπ Νου» και μάλιστα εμφατικό τρόπο. Το μομέντουμ είναι πολύ δυνατό για τη Ρεάλ, που είναι αήττητη εδώ και 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 σερί νίκες!

Η Μπαρτσελόνα τώρα, χωρίς να… ακούγεται έχει καταφέρει να διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα, ενώ είναι και στον τελικό κυπέλλου! Ο Κούμαν φλερτάρει με το νταμπλ σε μια σεζόν στην οποία έχει ακούσει πολλά, και αυτός, και οι παίκτες του. Την περασμένη αγωνιστική, η Μπάρτσα δεν ήταν καλή και κινδύνευσε με μεγάλη γκέλα. Υποδέχτηκε τη Βαγιαδολίδ, ζορίστηκε πάρα πολύ και κέρδισε στο τέλος, με γκολ του Ντεμπελέ. Τη βοήθησε και το γεγονός ότι η Βαγιαδολίδ έμεινε με δέκα παίκτες. Πάντως, είναι γεγονός ότι μπλόκαρε και δυσκολεύτηκε αφάνταστα να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου. Με τέτοια εμφάνιση απόψε, ο Κούμαν ξέρει ότι η ομάδα του δεν έχει ελπίδες για κάτι καλό. Συνεπώς, περιμένει πολύ καλύτερη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του.

Πάντως, στα μεγάλα ματς φέτος η Μπαρτσελόνα δεν έχει βρει το «κλειδί». Μάλιστα, το έργο της απόψε είναι ακόμα πιο δύσκολο και λόγω του μομέντουμ της Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» απέδειξε κόντρα στη Λίβερπουλ ότι έχει πολλά να δώσει. Ξέρει ότι με νίκη σήμερα μένει πολύ δυνατά στη μάχη του τίτλου, και ξεπερνάει και την Μπάρτσα στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι είναι πιο συνεπείς στα μεγάλα ραντεβού φέτος, η στιγμή τους ευνοεί και θα τους εμπιστευτώ με κάλυψη. Ποντάρω στο 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ / 2 @ 1.90

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα / 1 DNB @ 2.10

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ