Αντέχει η Παρί – «Μπόμπα» στο 3.50!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν μας θέλει τελευταία αλλά θα το… γυρίσουμε. Πριν λίγες μέρες οι συγκυρίες ευνοούσαν τα σημεία μας και τρέχαμε πολύ δυνατά σερί. Στα τελευταία προγνωστικά έχει αλλάξει αυτό, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Χθες, η Σίτι δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την Ντόρτμουντ.  Παρόλα αυτά, δέχτηκε γκολ, και η νίκη της με 2-1 δεν ήταν αρκετή για να επιβεβαιωθεί ο «άσος» με χάντικαπ -1. Συνεχίζουμε λοιπόν με Champions League, που έχει ξανά ματσάρες και παίζουν στην Bet365!

Μπάγερν – Παρί στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφάσισα να πάω κόντρα στα φαβορί απόψε, στο UCL. Στο Μόναχο, η «πληγωμένη» Μπάγερν υποδέχεται την Παρί. Την ίδια η ώρα, η Πόρτο θα παίζει με την Τσέλσι, και από εδώ προκύπτει η «μπόμπα» της βραδιάς στα προγνωστικά μας. Με θετική ενέργεια, προχωράμε στα παιχνίδια!

Μπάγερν – Παρί Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες που συναντήθηκαν στον τελικό του περσινού Champions League, τώρα τίθενται αντιμέτωπες στα προημιτελικά. Φαβορί η Μπάγερν για τη νίκη απόψε, και την πρόκριση συνολικά, σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Ωστόσο, οι «Βαυαροί» έχουν την απουσία που δεν θα ήθελαν με… τίποτα να έχουν. Ο Λεβαντόφσκι δεν είναι διαθέσιμος, και αυτομάτως η Μπάγερν χάνει σε δυναμική. Το κενό αυτό δεν φάνηκε με τη Λειψία, αλλά είναι πιο υψηλό το επίπεδο του σημερινού αγώνα. Επίσης, εκτός τέθηκε και ο Γκνάμπρι που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν ακόμα κομβικό παίκτη. Έχει λύσεις ο Φλικ, αλλά τα κενά δεν παύουν να είναι πολύ σημαντικά.

Η Παρί με τη σειρά της, δεν θα έχει τον Βεράτι. Έρχεται από ήττα με 0-1 από τη Λιλ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν «μαγική» εικόνα. Ο Νεϊμάρ ήταν μέσα στα νεύρα στο τέλος και πήρε κόκκινη. Θέλει να δώσει απαντήσεις λοιπόν σήμερα. Εξάλλου, το Champions League είναι η μεγάλη προτεραιότητα της Παρί. Στο τελευταίο πολύ απαιτητικό εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση, οι Παριζιάνοι ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω, και χωρίς Νεϊμάρ, βάζοντας τέσσερα γκολ στην Μπαρτσελόνα!

Νομίζω πως οι αποδόσεις αδικούν λίγο την Παρί, ειδικά με τις απουσίες της Μπάγερν. Κακά τα ψέματα, ο Λεβαντόφσκι είναι αναντικατάστατος, και κυρίως σε σπουδαία ραντεβού στο Champions League. Και ο Γκνάμπρι, είναι παίκτης – κλειδί για τον Φλικ. Οι Παριζιάνοι μου φαίνεται ότι βολεύονται περισσότερο σε τέτοια εκτός έδρας ματς, όπου βρίσκουν χώρους και είναι άκρως επικίνδυνοι με τον ταχύτατο Εμπαπέ. Θεωρώ ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν και τις απουσίες των «Βαυαρών» και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Μόναχο. Ποντάρω στο Χ2 σε απόδοση 1.85.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πόρτο – Τσέλσι Προγνωστικά

Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν κι έρχονται και οι δύο από σπουδαίες προκρίσεις, και ειδικά η Πόρτο απέναντι στη Γιουβέντους, με 10 παίκτες μέσα στο Τορίνο. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στη Σεβίλλη κι αναμένεται ένας συναρπαστικός προημιτελικός, χωρίς να υπάρχει φαβορί κατά την άποψη μου.

Η Πόρτο εξέπληξε τους πάντες με την πρόκριση της κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, με τα 2 γκολ που πέτυχε στη ρεβάνς με τους Ιταλούς, δεν θα είναι παρών σήμερα. Πρόκειται για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα που είναι τιμωρημένος. Σημαντική η απουσία και του Ταρεμί που είχε αποβληθεί στο ματς με τη Γιούβε. Δύο παίκτες-κλειδιά για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η οποία, από το 2004 που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μουρίνιο, δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ξανά στα ημιτελικά και τώρα της δίνεται η ευκαιρία. Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε την Τσέλσι, το 2015, τη νίκησε με 2-1. Πάντως, τον Απρίλιο του 2019 είχε ξαναπαίξει στα προημιτελικά με αντίπαλο από την Πρέμιερ Λιγκ και συνετρίβη εντός έδρας με 4-1! Ήταν η Λίβερπουλ…

Η Τσέλσι ξαναπαίζει στα προημιτελικά μετά το 2014. Κι επιστρέφει στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιχουάν», μετά από 4 μήνες, αφού στις αρχές του Δεκέμβρη είχε συντρίψει στους ομίλους τη Σεβίλλη με 4-0, σε μια μαγική νύχτα του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος είχε πετύχει και τα 4 γκολ της αναμέτρησης. Σήμερα μάλλον θα παίξει ο Κάϊ Χάβερτζ στην κορυφή της επίθεσης αντί του Γάλλου. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει νικήσει στα 5 από τα 8 παιχνίδια που έχει παίξει στο παρελθόν με την Πόρτο, όλα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έρχεται από μια σοκαριστική ήττα στο πρωτάθλημα με 5-2 εντός έδρας από την προτελευταία Γουέστ Μπρομ κι αυτό δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Σημειωτέο, ότι δεν σκοράρει κι εύκολα με τον Τούχελ η Τσέλσι.

Θα στηρίξω το προγνωστικό μου στο γεγονός ότι η Πόρτο έβγαλε αντίδραση, όταν έμεινε με 10 παίκτες στη ρεβάνς με την Γιουβέντους στο Τορίνο και τελικά πήρε την πρόκριση. Ενώ από την άλλη, η Τσέλσι για κάποιο λόγο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, όταν έχασε τον Τιάγκο Σίλβα κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Οι «Δράκοι» έδειξαν πιο ανθεκτικοί στις δυσκολίες. Θεωρώ λοιπόν ότι η Πόρτο δεν θα το χάσει το ματς, όπως έκανε και στο 0-0 με τη Σίτι στους ομίλους και θα ρισκάρω με μια «μπόμπα» λόγω υψηλής απόδοσης. Το άγχος είναι στην πλευρά της Τσέλσι, η Πόρτο έδειξε ότι δεν λυγίζει εύκολα και πιστεύω ακόμα και σε μια μεγάλη νίκη της σήμερα. Θα πάω με το 1 DNB στο 3.50!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Μπάγερν – Παρί / Χ2 @ 1.85

22:00 Πόρτο – Τσέλσι / 1 DNB @ 3.50

Πόρτο – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ