Ελλάδα – Γεωργία: Με φόρα η Εθνική στις αποδόσεις!

Ανανεώθηκε:
Μπακασέτας εθνική

Την προσεχή Τετάρτη 31 Μαρτίου και ώρα 21:45 η εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται να κάνει ακόμη ένα βήμα που θα τη φέρει πιο κοντά στη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Τούμπας τη Γεωργία σε πολύ καλό κλίμα. Και αυτό, γιατί προέρχεται από σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας με την πανίσχυρη Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας αυτός αγωνιστικά, όπως φυσικά και όσον αφορά το στοίχημα.

Ελλάδα – Γεωργία στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελλάδα – Γεωργία Στοίχημα

Η οικοδέσποινα Ελλάδα κέρδισε πολλούς πόντους σε ψυχολογία στο τελευταίο της ματς την περασμένη Πέμπτη! Ταξίδεψε στη Γρανάδα για μια δύσκολη έξοδο όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας την πανίσχυρη Ισπανία για την πρεμιέρα στα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ στο μισάωρο από το γκολ του Μοράτα (33′) δεν το έβαλε κάτω. Το σύνολο του Φαν Σιπ αμύνθηκε με νύχια και με δόντια ώσπου του ήρθε ένα πραγματικό δώρο στο 57′. Ο Μαρτίνεθ παραχώρησε πέναλτι με χτύπημα στον Μασούρα και ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση. Ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-1! Η άμυνα της Ελλάδας της επέτρεψε να διατηρήσει αυτό το σκορ παρά την πίεση. Γύρισε, λοιπόν, με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της, αλλά και τονωμένο το ηθικό.

Η Γεωργία, από την άλλη, βρέθηκε την ίδια μέρα στην έδρα της Σουηδίας στο ξεκίνημά της στα Προκριματικά Μουντιάλ 2022. Το έργο της δεν ήταν εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα αρκετά πιο δυνατή. Αρκεί να πούμε ότι τη μεγάλη επιστροφή του στην αναμέτρηση έκανε ο Ιμπραχίμοβιτς. Αυτό απέδειξαν και στον αγωνιστικό χώρο, όπου πήραν τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. Ο Κλάεσον ήταν αυτός που πέτυχε τέρμα για λογαριασμό των Σουηδών στο 35′, με ασίστ του προαναφερθέντα Ζλάταν. Η Γεωργία δεν έδειξε ικανή να αντιδράσει και έτσι το 1-0 παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες μεταξύ τους μας πάει πολύ πίσω, επομένως δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Μόνο για την ιστορία, ήταν το 2011 και για τα Προκριματικά του Euro, με την Ελλάδα να κερδίζει εκτός έδρας με 1-2.

Ελλάδα – Γεωργία Αποδόσεις

Μετά και τη σπουδαία ισοπαλία που πήρε στην έξοδό της στην Ισπανία, η Ελλάδα αποτελεί το απόλυτο φαβορί του προσεχή αγώνα. Έχει το πρώτο λόγο με την απόδοσή της να εντοπίζεται στο 1.65! Στις άλλες επιλογές, το “Χ” προσφέρεται στο 3.50 και το διπλό της Γεωργίας είναι στο 6.20. Περνώντας στα γκολ, πιθανότερο είναι το σκορ να κυμανθεί από 2 γκολ και κάτω,  όπως και να μη σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι.

  • Ελλάδα: 1.65
  • Ισοπαλία: 3.50
  • Γεωργία: 6.20
  • Over 2.5: 2.35
  • Under 2.5: 1.60
  • Goal/Goal: 2.20
  • No Goal:  1.62

Ελλάδα – Γεωργία Παράδοση

H προϊστορία μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων δεν είναι εκτενής. Οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί μόλις 7 φορές στο σύνολο σε Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Euro, ενώ έχουν δώσει και ένα φιλικό.

Απόλυτη είναι η κυριαρχία της Ελλάδας, που έχει αναδειχτεί νικήτρια σε 6 από αυτούς τους αγώνες, ενώ ένας έχει μείνει στην ισοπαλία. Η Γεωργία δεν έχει κερδίσει ποτέ τη “γαλανόλευκη”, έτσι σύμμαχος στην προσπάθεια της Εθνικής θα είναι και η παράδοση.

Ελλάδα – Γεωργία Κανάλι

Η μεγάλη αναμέτρηση στην Τούμπα θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα.  Θα έχει ζωντανή μετάδοση από το OPEN TV, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Ελλάδα – Γεωργία στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 29/03/2021 και ώρα 09:00.