Μπόκα – Ρίβερ: To κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη επιστρέφει!

Ανανεώθηκε:
Μπόκα Ρίβερ Superclasico

Το Superclasico βάζει “φωτιά” στο Μπουένος Άιρες! Την Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα Ελλάδας 23:00, η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται στο “Λα Μπομπονέρα” τη Ρίβερ Πλέιτ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής. Το τεράστιο παιχνίδι δίνει τις επιλογές του στα προγνωστικά στοιχήματος όπως είναι φυσικό. Οι δύο μισητές αντίπαλοι βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, σε μία σύγκρουση που συνήθως τα έχει… όλα! Πάθος, ένταση και μοναδικό θέαμα αναμένεται να κυριαρχήσουν και αυτή τη φορά.

Μπόκα – Ρίβερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπόκα – Ρίβερ Στοίχημα

Τελευταία οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον τέταρτο γύρο του Copa Diego Maradona στις 3 Ιανουαρίου και πάλι με οικοδέσποινα την Μπόκα. Σε ένα φοβερό ματς που έληξε 2-2 και είχε δύο αποβολές – άλλωστε το να βγαίνουν κόκκινες σε αυτό το ντέρμπι είναι κάτι σαν παράδοση! Το σκορ άνοιξε η Μπόκα στο 10’ με τον Άμπιλα, που διατηρήθηκε ως το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος έχασε τον Καμπουσάνο με δεύτερη κίτρινη στο 58’, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι “εκατομμυριούχοι” και έφεραν το ματς στα ίσια στο 74’ με τον Γκιρότι. Ο Μπόρε τρία λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή, με την Μπόκα να απαντά με τον Βίγια στο 86’, ενώ από το 80’ και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Πέρες.

Η περσινή πρωταθλήτρια και νικήτρια του Copa Diego Maradona Μπόκα Τζούνιορς έκανε μία κάπως χλιαρή εκκίνηση τη νέα σεζόν. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί τέσσερα τέρματα, όμως παράλληλα σημειώνοντας 11. Τα περισσότερα από αυτά, βέβαια, ήρθαν στο εκτός έδρας ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βελές Σάρσφιλντ, στο οποίο έκανε μία τρομερή επίδειξη δύναμης, συντρίβοντας την αντίπαλό της με 7-1! Αναζητά την πρώτη νίκη της μέσα στο “Λα Μπομπονέρα”, καθώς τόσο η Χιμνάσια (2-2) όσο και η Σαρμιέντο (1-1) κατάφεραν να σκοράρουν και να φύγουν με βαθμό.

Αν και ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η Ρίβερ Πλέιτ έχει υποπέσει σε στραβοπατήματα. Στην πρεμιέρα έχασε μακριά από το γήπεδό της από την Εστουδιάντες (2-1), παρόλο που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 για ένα ημίχρονο. Ρέφαρε στη συνέχεια με δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στις Ροσάριο (3-0 εντός) και Πλατένσε (1-0 εκτός). Και εκεί που όλα έδειχναν να στρώνουν, ήρθε η ήττα σοκ της περασμένης αγωνιστικής μέσα στην έδρα της από την πολύ πιο αδύναμη Αρχεντίνος Τζούνιορς με 1-0, με γκολ που δέχτηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Μπόκα – Ρίβερ Αποδόσεις

Όπως δείχνουν οι αποδόσεις για το μεγάλο ντέρμπι, αναμένεται αμφίρροπο. Υπάρχει μεν φαβορί, είναι όμως οριακό. Πρόκειται για τη Ρίβερ Πλέιτ, της οποίας το “διπλό” προσφέρεται στο στο 2.65 έναντι του “άσσου” των γηπεδούχων στο 2.76. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για το να σκοράρουν και οι δύο σύλλογοι ή όχι. Επιπλέον, η αναμέτρηση αναμένεται να είναι “σφιχτή” και ο δείκτης του σκορ να κρατηθεί στα δύο τέρματα και κάτω.

  • Μπόκα: 2.76
  • Ισοπαλία: 3.12
  • Ρίβερ: 2.65
  • Over 2.5: 2.21
  • Under 2.5: 1.65
  • Goal/Goal: 1.89
  • No Goal: 1.88

Μπόκα – Ρίβερ Παράδοση

Αν ρίξουμε μία ματιά στα νούμερα των τελευταίων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο συλλόγων της Αργεντινής, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Οι τέσσερις πιο πρόσφατες μονομαχίες τους είχαν ως αποτέλεσμα τη νίκη για κάθε ομάδα και δύο ισοπαλίες,

Ζαλίζει ο αριθμός των συνολικών ντέρμπι που έχουν παιχτεί, καθώς φτάνει τα 252 στην ιστορία τους ανεξάρτητα από την έδρα! Με ελαφρύ προβάδισμα στις νίκες να έχει η Μπόκα με 89, ενώ η Ρίβερ έχει κερδίσει 83 φορές. Ισόπαλες αναδείχτηκαν σε 80 από αυτά τα παιχνίδια.

Μπόκα – Ρίβερ Κανάλι

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα.

Μπόκα – Ρίβερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 12/03/2021 και ώρα 14:00