*Φάση των “32” του Κυπέλλου Τσεχίας. Οι αναμετρήσεις είναι νοκ – άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. 

*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πλήρωσε ακριβά τα πολλά αμυντικά της λάθη κόντρα στην Παρντούμπιτσε, με την Μπάνικ Οστράβα να γνωρίζει την ήττα με 3-2 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, υποχώρησε στην 9η θέση και απομακρύνθηκε από τους στόχους της. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η νίκη επί της Γιάμπλονετς αποδείχθηκε παρένθεση, αντίθετα αυτή ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Το Κύπελλο είναι ο Νο1 στόχος της, έχει την ευκαιρία να προχωρήσει στη διοργάνωση κόντρα στην ανέτοιμη Τρίνετς, για να φτάσει στους “32” απέκλεισε τη Φρενστάτ με 4-0. Δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι Αζεβέδο, Κουζμάνοβιτς και Μπουντίνσκι.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-2 από την Παρντούμπιτσε γνώρισε η Μπάνικ Οστράβα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 41’ με τον Γιαράμπεκ, ενώ στο 41’ ο Τσιχάκ έκανε το 2-0. Στην επόμενη φάση ο Τετούρ απάντησε για το 2-1, ενώ στο 87’ ο Χουφ έκανε το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Στρονάτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 10/14 τελευταία ματς.

*N/G & Under 2,5 τα 7/11 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΤΡΙΝΕΤΣ (Β’) ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στη δράση για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο για την Τρίνετς, με το πρωτάθλημα της Β’ Τσεχίας να επιστρέφει στη δράση στις 6/3. Έχει δώσει φιλικά τεστ χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της, καθώς επικράτησε της Ζίλινα (1-2), αναδείχθηκε ισόπαλη με την Καρβινά (0-0), ενώ ηττήθηκε από Μπάνικ Οστράβα Β’ (2-0), Τίχι 71 (5-1) και Ποστεγιόφ (1-5). Στο πρωτάθλημα μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών βρίσκεται στην 11η θέση και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, με την εξασφάλιση της παραμονής να είναι ο Νο1 στόχος της. Στο Κύπελλο για να φτάσει στους “32” απέκλεισε τις Σλάβιτσιμ (0-3) και Χούτσιν (0-3) με την αποστολή της να είναι εξαιρετικά δύσκολη σήμερα.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 5-1 από την Ποστεγιόφ γνώρισε η Τρίνετς σε φιλική αναμέτρηση.

ΤΡΙΝΕΤΣ Στατιστικά

*G/G & Over 2,5 τα τρία τελευταία ματς.

*G/G & Over 2,5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Μπάνικ Οστράβα – Τρίνετς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ