Οι «Λύκοι» επέστρεψαν!

Ανανεώθηκε:
Γουλβς - Σαουθάμπτον

Καλημέρα φουνταριστοί!

Μετά από το… άχαστο Champions League αυτήν την εβδομάδα, ήρθε το Europa League να μας χαλάσει το σερί. Δεν πήγαμε καλά χθες, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε καμία εκ των δύο επιλογών μας. Η Σοσιεδάδ ήταν αγνώριστη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν διεκδίκησε καν την ισοπαλία. Η Άρσεναλ ήταν ανώτερη από την Μπενφίκα, αλλά έλαχε να έχει τον Ομπαμεγιάνγκ σε τραγική μέρα εκτελεστικά. Ο Γκαμπονέζος έχασε τα… άχαστα στην κυριολεξία, και μας στέρησε το ταμείο. Δύσκολη διοργάνωση το Europa, το είδαμε ξανά. Σήμερα, τα προγνωστικά στοιχήματος αφορούν και πάλι τα πρωταθλήματα!

Γουλβς – Λιντς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, μου έχει κεντρίσει την προσοχή το μοναδικό ματς που θα γίνει απόψε για την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι το Γουλβς – Λιντς, όπου κατά τη γνώμη μου μια ομάδα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Θα δούμε στη συνέχεια ποιά είναι αυτή!

Γουλβς – Λιντς Προγνωστικά

Μπορεί η φετινή χρονιά να κυλάει χειρότερα από ό,τι θα ήθελαν στη Γουλβς, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα έχει παρουσιάσει σαφή βελτίωση. Η αρχή έγινε στη νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ. Οι «Λύκοι» πήραν ψυχολογία, και δεν λύγισαν ούτε εκτός έδρας απέναντι στη Λέστερ. Πολύτιμος ο βαθμός χάρη στο 0-0 στο «Κινγκ Πάουερ», και την περασμένη αγωνιστική είχαν πάλι ματς μακριά από το «σπίτι» τους. Βρέθηκαν και πίσω στο σκορ, από τη Σαουθάμπτον, αλλά δεν πτοήθηκαν. Γύρισαν το παιχνίδι, επικράτησαν με 1-2 και ανέβηκαν στη βαθμολογία. Με νίκη σήμερα, προσπερνάνε και τη σημερινή τους αντίπαλο, έστω και με αγώνα περισσότερο. Αήττητη λοιπόν στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η ομάδα του Σάντο. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει συμμαχζευτεί αμυντικά, ενώ η μεγάλη διαφορά γίνεται και με την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η Γουλβς πλέον δημιουργεί με μεγαλύτερη άνεση, και τελειώνει και τις φάσεις. Έχει σκληρύνει σαν ομάδα, μην ξεχνάμε ότι έφυγε αλώβητη και από το «Στάμφορντ Μπριτζ» τις προάλλες, με το 0-0. Σε φοβερή φόρμα ο Πέδρο Νέτο!

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Απεναντίας, η Λιντς συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ασταθείς στις επιδόσεις της. Ήξεραν στο στρατόπεδό της, ότι η νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο. Και αυτό φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στο «Έμιρεϊτς». Ήταν τραγική εκεί η Λιντς, και βρέθηκε να χάνει με 4-0! Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2, όταν η Άρσεναλ… έσβησε. Πριν τη νίκη επί της Πάλας, η ομάδα του Μπιέλσα είχε ηττηθεί και από την Έβερτον, με 1-2. Γενικά, στα πιο απαιτητικά παιχνίδια ζορίζεται πολύ η Λιντς. Ένα τέτοιο ματς είναι και το σημερινό. Υπάρχει η απουσία του Ροντρίγκο, που δεν θα αγωνιστεί ούτε απόψε. Το έχουμε ξαναπεί, αυτός ο παίκτης είναι κλειδί για το ποδόσφαιρο του Μπιέλσα και του κοστίζει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν παίζει. Είναι υποχρεωμένη να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της η Λιντς και αυτό δεν τη βολεύει. Φαίνεται εξάλλου και στα αποτελέσματα. Έχει φοβερά κενά στην άμυνα, κάτι που δεν συγχωρείται ειδικά σε δύσκολα εκτός έδρας ματς.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η Γουλβς έχει κερδίσει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το έκανε και στον πρώτο γύρο. Οι «Λύκοι» είναι φανερό ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, παίρνουν αποτελέσματα και μπορούν να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι τους. Τους βλέπω ξανά αήττητους, και γιατί όχι νικητές! Θα πάω λοιπόν κάπως… συντηρητικά, με τον 1 DNB σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Γουλβς – Λιντς / 1 DNB @ 1.75

Γουλβς – Λιντς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ