Λίβερπουλ – Έβερτον: Ψάχνουν αντίδραση στο Άνφιλντ!

Ανανεώθηκε:
Λίβερπουλ Έβερτον 2021

Ένα από τα κλασικά αγγλικά ντέρμπι θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου (19:30). Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Έβερτον για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ! Πρόκειται για το ματς στο οποίο έχουν βγει οι περισσότερες κόκκινες κάρτες από καταβολής της Premier League! Όπως είναι φυσικό, δεσπόζει στα προγνωστικά στοιχήματος ήδη και αφήνει υποσχέσεις για πλούσιο θέαμα.

Λίβερπουλ – Έβερτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίβερπουλ – Έβερτον Στοίχημα

Την τρίτη της διαδοχική ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα υπέστη η Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική. Έχασε μέσα στο Κινγκ Πάουερ από τη Λέστερ με 3-1, ενώ μάλιστα είχε προηγηθεί με τον Σαλάχ στο 67’. Κατέρρευσε στη συνέχεια, καθώς δέχτηκε και τα τρία τέρματα σε διάστημα οχτώ μόλις λεπτών. Τα βέλη της κριτικής κατευθύνονται κυρίως προς τον τερματοφύλακα Άλισον και τα λάθη που έχει σημειώσει. Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι του τίτλου και σε αυτό φταίνε οι πολυάριθμοι τραυματισμοί, ο κακός ρυθμός, και εν μέρει η ατυχία που τους ακολουθεί. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον στην έκτη θέση, εκτός και από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, με συγκομιδή 40 πόντων, 13 μακριά από την κορυφή.

Άλλη μία μετριότατη εντός έδρας εμφάνιση σημείωσε η Έβερτον στο τελευταίο της παιχνίδι για την Premier League. Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι έχασε από τη Φούλαμ, που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, με 2-0 και χωρίς να δείχνει διάθεση να απειλήσει. Τα “ζαχαρωτά” δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ουσιαστικές επιθετικές ενέργειες, πέρα από ένα γκολ οφσάιντ του Κινγκ στη λήξη του αγώνα. Αυτή ήταν και τέταρτη φορά που η Έβερτον χάνει βαθμούς στα πιο πρόσφατα πέντε της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Σε αυτά έχει απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στον βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνει την έβδομη θέση με 37 πόντους, τρεις πίσω από τη συμπολίτισσά της, όμως έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. 

Λίβερπουλ – Έβερτον Αποδόσεις

Με βάση τις τιμές των αποδόσεων, μία ομάδα έχει το το πάνω χέρι για να κερδίσει. Αυτή είναι η γηπεδούχος Λίβερπουλ, της οποία η νίκη προσφέρεται στο χαμηλό 1.50. Πέρα από αυτό, στο παιχνίδι αναμένονται γκολ, με το Over 2.50 να είναι πιθανό σενάριο, ενώ προβάδισμα έχει και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι.

  • Λίβερπουλ: 1.50
  • Ισοπαλία: 4.50
  • Έβερτον: 6.25
  • Over 2.5: 1.62
  • Under 2.5: 2.32
  • Goal/Goal: 1.70
  • No Goal: 2.08

Λίβερπουλ – Έβερτον Κανάλι

Το ντέρμπι της πόλης του Λίβερπουλ κλέβει την παράσταση αυτό το Σάββατο και ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η μετάδοσή του θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 από τα κανάλια Cosmote Sports.