Με παίκτες στο «Τσου Λου»

Ανανεώθηκε:
Λίβερπουλ Σαλάχ

Καλημέρα φουνταριστοί!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολο στοιχηματικά. Τουλάχιστον, επιβεβαιώθηκαν το Χ2 της Χέρτα το Σάββατο και οι «άσος της Άρσεναλ την Κυριακή. Συνολικά πάντως, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δυνατή για τα προγνωστικά μας. Χθες έκανα το απαραίτητο διάλειμμα, και σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η νέα εβδομάδα στοιχηματικά! Το Champions League λοιπόν, είναι στο επίκεντρο και πάλι, μετά από καιρό. Επιτέλους,, θα πω εγώ, όπως και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Όλα τα ματς του «Τσου Λου» παίζουν με πολλά στοιχήματα, ακόμα και για τους παίκτες των ομάδων, στη Stoiximan.

Λειψία – Λίβερπουλ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ειδικά παικτών λοιπόν, θα πάω στα σημερινά παιχνίδια του Champions League. Είναι δύσκολα τα ματς για πρόβλεψη τελικού νικητή, και είπα για αρχή να κινηθώ πιο πολύ με… fun bets. Πάμε να δούμε λοιπόν, τι έχω κρατήσει από το Λειψία – Λίβερπουλ και το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν.

Λειψία – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Τα… πάνω – κάτω έφερε σε αυτό το ζευγάρι ο κορωνοϊός. Οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν επιτρέπεται να προσγειωθούν στη Γερμανία, και έτσι το ματς θα γίνει σε ουδέτερη έδρα. Και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη. Κακό αυτό για τη Λειψία, που θα ήθελε σίγουρα να παίξει στο «σπίτι» της. Πάντως, ακόμα και έτσι η ομάδα του Νάγκελσμαν θα παλέψει σκληρά για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη χθεσινή γκέλα της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα. Η Λειψία παίζει ξανά ωραία μπάλα τελευταία. Έχει φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Γενικά, πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League! Προέρχεται από το 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ. Τα έβγαλε πέρα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, απέναντι σε Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την περιμένω επιθετική και απόψε.

Η Λίβερπουλ με τη σειρά της, είναι στο χειρότερο μομέντουμ της εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ομάδα του Κλοπ έχει χτυπηθεί από τις απουσίες, κυρίως στην άμυνα, και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με επιτυχία. Πλέον, ο στόχος της είναι η τετράδα στο πρωτάθλημα. Έρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Λέστερ, σε ένα παιχνίδι όπου έκανε και πάλι τραγικά λάθη στα μετόπισθεν. Επιθετικά δεν τα πήγε τόσο άσχημα, έφτιαξε φάσεις και βρήκε και γκολ με τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος είναι ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, με 17 γκολ! Πατάει καλά φέτος και είναι από τους… λίγους που προσπαθούν να σώσουν την παρτίδα για τους Reds. Φυσικά, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και απόψε. Η Λίβερπουλ έχει… λατρεία στο Champions League και πιστεύω θα δώσει μεγάλη βάση από εδώ και πέρα σε αυτό.

Αμφίρροπο το ματς, αφού μάλιστα γίνεται και σε ουδέτερη έδρα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις απουσίες της Λίβερπουλ, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι Reds είναι το μεγάλο φαβορί. Όλα τα σενάρια μου μοιάζουν πιθανά, για αυτό και επέλεξα ένα ειδικό στοίχημα. Ο Σαλάχ είναι σε φόρμα, θα παίξει βασικός και θα πάρει προσπάθειες. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην Αγγλία φέτος και μπορεί να ευστοχήσει από… οπουδήποτε. Βρήκα σε απόδοση 2.25 να κάνει ο Σαλάχ 2+ προσπάθειες προς την εστία και μου άρεσε σαν επιλογή!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Μπαρτσελόνα – Παρί Προγνωστικά

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Ισπανία, αλλά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μάλλον δεν το σκέφτεται αυτό. Διότι παίζει πιο απελευθερωμένα και έχει πραγματοποιήσει ωραίες εμφανίσεις! Έχει επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει πιο καλά από ποτέ τη φετινή σεζόν. Βέβαια, την έχει πατήσει σε ματς που κρίνουν τίτλους, όπως στο Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ή στο κύπελλο με τη Σεβίλλη. Βέβαια, για το κύπελλο θα ακολουθήσει και δεύτερος ημιτελικός. Η Μπάρτσα διέλυσε με 5-1 την Αλαβές στο τελευταίο της παιχνίδι, για τη Λα Λίγκα. Τρομερός ο Μέσι, έκανε τη διαφορά. Ιδιαίτερα ορεξάτη η ομάδα του Κούπαν για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Πικέ δίνει μάχη για να προλάβει το ματς, όπως και ο Μπρέιθγουεϊτ. Θέλει πολύ η Μπάρτσα μια μεγάλη νίκη και θα την κυνηγήσει όσο τίποτα άλλο! Πρέπει όμως να είναι πολύ πιο προσεκτική στην άμυνα, όπου ακόμα δεν πείθει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως, δεν ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για… τουρισμό. Μην ξεχνάμε ότι έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Champions League πέρσι, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό ότι αυτή η διοργάνωση είναι η Νο.1 προτεραιότητα της Παρί εδώ και χρόνια. Μπορεί να της λείπουν Νεϊμάρ και Ντι Μαρία σήμερα, αλλά ο Ποκετίνο έχει βαθύ και ποιοτικό ρόστερ. Κέρδισε τη Νις στη Λιγκ 1 η Παρί, χωρίς να εντυπωσιάσει. Γενικά, φαίνεται ότι το μυαλό των Παριζιάνων εδώ και καιρό είναι στα ματς με την Μπάρτσα. Θα έχουν τον Κιλιάν Μπαπέ σήμερα μπροστάρη, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος με 16 γκολ. Ωστόσο, τελευταία δεν είναι στα πολύ καλά του και του ασκείται και κριτική. Είναι λογικό να θέλει να δώσει απαντήσεις απόψε, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ήδη μπαρουτοκαπνισμένος σε μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού. Ποντάρει πολλά σε αυτόν ο Ποκετίνο.

Αν έπαιζε ο Νεϊμάρ, θα έδινα προβάδισμα στην Παρί για τη νίκη. Όμως, η απουσία του Βραζιλιάνου αλλάζει πλήρως τα δεδομένα. Δεν θα μπω λοιπόν ούτε εδώ σε διαδικασία να ρισκάρω για νικητή του αγώνα. Αντίθετα, θα εστιάσω στον… παιχταρά Μπαπέ. Ο Γάλλος αναμένεται να είναι ο ηγέτης της Παρί απόψε, από τη στιγμή που λείπει και ο Νεϊμάρ. Η άμυνα της Μπάρτσα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν είναι ούτως ή άλλως εύκολο να περιορίσεις έναν τέτοιον παίκτη. Το να κάνει ο Μπαπέ 2+ προσπάθειες προς την εστία παίζει στο 2.20, και έχει αξία!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Λειψία – Λίβερπουλ / Σαλάχ 2+ προσπάθειες προς την εστία @ 2.25

22:00 Μπαρτσελόνα – Παρί / Μπαπέ 2+ προσπάθειες προς την εστία @ 2.20

Μπαρτσελόνα – Παρί στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ