Επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης της Μίλαν η Fonbet!

Ανανεώθηκε:
Μίλαν Σαν Σίρο

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, άλλη μία ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρία Fonbet. Η Μίλαν τα βρήκε σε όλα με τη ρωσική πλατφόρμα.

Έτσι, η Fonbet θα είναι πλέον επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης των “ροσονέρι” για τις αγορές της Ρωσίας και των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Μιλάνου αναφέρει ότι η συμφωνία “βασίζεται στην καινοτομία, το πάθος και την υπεύθυνη ψυχαγωγία”, ενώ τόνισε πως “στοχεύει στη διάδοση του παιχνιδιού του ποδοσφαίρου στη Ρωσία”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Εσόδων της Μίλαν, Κάσπερ Στίλσβιγκ, είχε να πει τα εξής: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Fonbet στην οικογένεια των περιφερειακών συνεργατών της Μίλαν. Το ποδόσφαιρο καθοδηγείται από συναισθήματα και πάθος και αυτή η στρατηγική συνεργασία μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε την παγκόσμια πορεία ανάπτυξης με μία από τις πιο καινοτόμες και σταθερές μάρκες στη Ρωσία και την ευρύτερη περιοχή”.

Δες εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Η Αλίνα Γιακίρεβιτς, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Fonbet, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη μιας τόσο σημαντικής συνεργασίας για τη Fonbet. Το πνεύμα και οι αξίες μας είναι πολύ κοντά. Αυτή η νέα συμφωνία με τη Μίλαν μας οδηγεί σε υψηλότερο διεθνές επίπεδο. Η Fonbet είναι μία από τις πιο καινοτόμες μάρκες, όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στην περιοχή του ανατολικού μπλοκ. Αυτή η νέα συνεργασία θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την εικόνα μιας σταθερής και κορυφαίας πλατφόρμας στοιχημάτων. Σχεδιάζουμε διάφορες δραστηριότητες με τη Μίλαν για τους οπαδούς της στην περιοχή, οπότε μείνετε συντονισμένοι!”

Οι δύο πλευρές δουλεύουν για την ώρα πάνω σε αποκλειστικό περιεχόμενο για τους χρήστες της πλατφόρμας και υποστηρικτές των “ροσονέρι”.

Όπως προαναφέραμε, η Μίλαν είναι ο δεύτερος κολοσσός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έδωσε τα χέρια με τη Fonbet, αφού πρόσφατα υπέγραψε μαζί της παρόμοια συμφωνία η Ρεάλ Μαδρίτης.

✅ Διάβασε και την αξιολόγηση του Fonbet App με οδηγίες εγκατάστασης!

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ