Παίρνει «ανάσα» η Τορίνο!

Ανανεώθηκε:
Μπελότι Τορίνο

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ένα ταμείο και έναν… κουβά είχαμε χθες στα προγνωστικά μας.  Η Βαλένθια αρχικά, που έπαιξε πρώτη, κόλλησε στο 1-1 με την Οσασούνα και μας απογοήτευσε. Δεν άξιζε είναι η αλήθεια να κερδίσει. Ωστόσο, το βράδυ η Ατλέτικο πανηγύρισε μια ακόμα μεγάλη νίκη, με 1-2 επί της Εϊμπάρ. Με δύο γκολ του Σουάρες οι «Ροχιμπλάνκος» γύρισαν το ματς. Τον τιμήσαμε τον Ουρουγουανό με… φωτογραφία στο χθεσινό άρθρο, και αυτός μας έστειλε ταμείο! Σήμερα Παρασκευή, το κουπόνι αρχίζει να… ζεσταίνεται ενόψει του Σ/Κ. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια, αλλά έχω εντοπίσει κάτι που αρέσει στη Stoiximan

Μπενεβέντο – Τορίνο στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ακρίβεια, αυτό προέρχεται από την Ιταλία και τη Serie A. Πολύ κρίσιμο ματς απόψε, στη μάχη για την παραμονή. Η Μπενεβέντο που τη γλιτώνει προς το παρόν, υποδέχεται την Τορίνο που είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έχουν τις πιθανότητές τους για το τρίποντο στο Stadio Ciro Vigorito.

Μπενεβέντο – Τορίνο Προγνωστικά

Μετά από 18 αγώνες στο πρωτάθλημα, η Μπενεβέντο έχει μαζέψει 21 πόντους. Έτσι, βρίσκεται στην 11η θέση, δηλαδή στη μέση της βαθμολογίας. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτεί σε αυτό. Ειδικά με τις τελευταίες εμφανίσεις της, οι φίλοι της δικαιολογημένα ανησυχούν. Από δύο συνεχόμενες τεσσάρες έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Μπενεβέντο. Πρώτα, έχασε με 1-4 από την Αταλάντα. Εκεί η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων έγινε εμφανής. Την περασμένη αγωνιστική όμως, ήταν σκέτη απογοήτευση. Διασύρθηκε με 4-1 από την Κροτόνε και χτύπησαν πολλά καμπανάκια. τραγική στην άμυνα η Μπενεβέντο, της βάζεις γκολ με κάθε τρόπο. Είναι από τις χειρότερες ομάδες στη Serie A, όσον αφορά τις επιδόσεις της εντός έδρας. Σε 9 ματς στο γήπεδό της, πήρε μόλις 8 πόντους! Το κλίμα δεν είναι καλό στους γηπεδούχους.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Με έναν και μοναδικό στόχο θα κατέβει απόψε στο γήπεδο τη Τορίνο. Τη νίκη που θα τη βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα της δώσει βαθμολογική «ανάσα». Τίποτα δεν πάει καλά φέτος για την «γκρανάτα», που άλλαξε προπονητή. Ο Μάρκο Τζιαμπάολο αποχώρησε, αφού η διοίκηση δεν έμεινε ικανοποιημένη και ήθελε να «ξυπνήσει» με κάποιον τρόπο τους παίκτες. Στη θέση του ήρθε ο Νταβίντε Νικόλα. Πρόκειται για έναν οπαδό της Τορίνο, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος. Έχει εμπειρία στο ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού έχει προπονήσει την Ουντινέζε, την Τζένοα, την Κροτόνε και άλλες ομάδες. Σίγουρα θα φροντίσει να τονώσει το ηθικό των παικτών του για το σημερινό κρίσιμο αγώνα. Η Τορίνο τα πάει καλύτερα εκτός έδρας, όπου έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς, από ό,τι εντός! Είναι χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς, αλλά έχει βελτιώσει τουλάχιστον την άμυνά της. Δεν δέχτηκε γκολ από Μίλαν στο κύπελλο, και από Σπέτσια στο πρωτάθλημα. Και τα δύο ματς έληξαν 0-0 (από τη Μίλαν αποκλείστηκε στα πέναλτι).

Πιστεύω η Τορίνο θα παρουσιαστεί ξανά σοβαρή στην άμυνα και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στις στιγμές που θα βρει μπροστά. Έχει τον Μπελότι που είναι γνωστός σκόρερ και μπορεί να τη βρει την άκρη. Το κίνητρό της είναι πανίσχυρο. Επίσης, μετράει και δύο σερί νίκες απέναντι στην Μπενεβέντο. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ κακό μομέντουμ, έρχονται από βαριές ήττες και δεν βλέπω να συνέρχονται. Θα επιλέξω το 2 DNB σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Μπενεβέντο – Τορίνο / 2 DNB @ 1.80

Μπενεβέντο – Τορίνο στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ