Υποχρέωση & πρωτάθλημα!

Ανανεώθηκε:
Σουάρες Ατλέτικο

Καλημέρα φουνταριστοί!

Σάλκε… μια από τα ίδια χθες, απογοήτευσε και αγωνιστικά, και στοιχηματικά. Πρόλαβε να… χάσει από την Κολωνία στο τέλος, και απέδειξε ξανά ότι έχει σοβαρό πρόβλημα φέτος. Πρέπει να αλλάξει πάρα, μα πάρα πολλά πράγματα για να σωθεί. Όπως και να έχει, εμείς συνεχίζουμε! Το κουπόνι της Πέμπτης δεν είναι τόσο πλούσιο, κρύβει όμως ενδιαφέρουσες επιλογές. Στην Ισπανία λοιπόν, εντόπισα σήμερα δύο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος

Βαλένθια – Οσασούνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχικά, η Βαλένθια θα υποδεχθεί την Οσασούνα. Οι «Νυχτερίδες» είναι πολύ χαμηλά και έχουν υποχρέωση να κερδίσουν. Δεν αρμόζει στη φανέλα τους να είναι τόσο κάτω στην κατάταξη. Αργότερα, η Ατλέτικο δοκιμάζεται στην έδρα της Εϊμπάρ. Είναι από τα εκτός έδρας ματς που πρέπει να παίρνουν οι «Ροχιμπλάνκος», για να κλειδώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τίτλο. Μπαίνουμε στο «ψητό»!

Βαλένθια – Οσασούνα Προγνωστικά

Στο φινάλε του πρώτου γύρου στην Ισπανία, η Βαλένθια έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού, καθώς η ομάδα της Παμπλόνα, υποχρεώθηκε σε ένατη ήττα στη Γρανάδα και δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένοντας στην προτελευταία θέση.

Η Βαλένθια, δεν μπορεί, παρά μόνο «ντοπαρισμένη» να είναι, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βαγιαδολίδ, η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από 2 μήνες! Μετά το …τρελό 4-1 επί της Ρεάλ στις 8 Νοεμβρίου, την πήρε ο κατήφορος και βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα του Χάβι Γκράθια, μετά από 8 σερί ματς χωρίς «τρίποντο» και μόνο 5 βαθμούς από 5 ισοπαλίες, αναστήθηκε στο Βαγιαδολίδ, με ένα γκολ του Σολέρ προς το φινάλε και με μπόλικη τύχη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν και γκολ που ακυρώθηκε από το VAR και δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Έχει αναμφισβήτητα την ψυχολογία με το μέρος της, έχει την εμπειρία, έχει ποιοτικό ρόστερ και ξέρει ότι ένα δεύτερο σερί τρίποντο σήμερα, μπορεί να την ανεβάσει ακόμη και 12η! Η Ευρώπη άλλωστε, δεν είναι πολύ μακριά…

Η Οσασούνα από την πλευρά της, ήταν και παραμένει σε χειρότερη πορεία. Αν μιλάμε για νίκη, η τρίτη και τελευταία, ήταν στα τέλη του Οκτώβρη με την Μπιλμπάο. Αυτό μεταφράζεται σε 12 σερί αγώνες χωρίς νίκη από τότε. Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι, ξεκίνησε με δύο πολύ δυνατές ισοπαλίες το 2021, με την Σοσιεδάδ εκτός (1-1) και την Ρεάλ μέσα (0-0), αλλά οι 2 βαθμοί δεν μπόρεσαν να τη βγάλουν από την τριπλέτα της ουράς. Κόντρα στη Γρανάδα, είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες και 60% κατοχή κι όμως έχασε με 2-0.

Θα στηριχτώ στη ψυχολογία των γηπεδούχων και στο γεγονός ότι έχουν 5 σερί νίκες στο Μεστάγια με την Οσασούνα, έχοντας σκοράρει 17 γκολ, ενώ έχουν δεχτεί μόνο ένα! Τελευταία φορά που η Οσασούνα δεν έχασε στη Βαλένθια, ήταν τον Δεκέμβριο του 2010, σε ένα ματς που τελείωσε 3-3! Ο άσος στο 2.05 με… προκαλεί!

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Εϊμπάρ – Ατλέτικο Προγνωστικά

Αργότερα στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει επικίνδυνη αποστολή στη μάχη για τον τίτλο. Οι «Ροχιμπλάνκος» δοκιμάζονται στην έδρα της Εϊμπάρ, αλλά δείχνουν απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο. Άλλωστε, είναι και ανώτερη ομάδα από τους γηπεδούχους.

Η Εϊμπάρ αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν φαίνεται ότι θα ξεμπερδέψει εύκολα με την παραμονή, αν συνεχίσει έτσι. Η ψυχολογία είναι στα… τάρταρα, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Ναβαλκαρνέρο. Πρόκειται για μια ομάδα τρίτης κατηγορίας, που κέρδισε την Εϊμπάρ με 3-1! Προηγουμένως, είχε ηττηθεί και από τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα, με 2-1. Πολλά τα αμυντικά κενά της Εϊμπάρ, δεν συγχωρούνται σε ματς όπως το σημερινό. Επίσης, οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καθόλου καλά εντός έδρας. Έχουν μόλις μια νίκη στο γήπεδό τους, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες! Θα έλεγε κανείς, ότι η έδρα συνιστά… εμπόδιο για την Εϊμπάρ!

Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο είναι πλήρως συγκεντρωμένη στο μεγάλο της στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι στο +4 από τη δεύτερη Ρεάλ, και στο +7 από την τρίτη Μπαρτσελόνα. Οι «Ροχιμπλάνκος» μάλιστα, έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα! Έχουν δεχτεί μόλις έξι γκολ σε 16 αγώνες, κορυφαία επίδοση στη διοργάνωση. Έχουν την ποιότητα να παίρνουν αυτό που θέλουν από τα περισσότερα παιχνίδια. Ο Σουάρες δίνει πάρα πολλές λύσεις, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές. Την περασμένη αγωνιστική, η Ατλέτικο κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 τη Σεβίλλη στη Μαδρίτη. Δείχνει σοβαρή, αποφασισμένη και έχει το υλικό για να σηκώσει την κούπα. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει τον τρόπο να παίρνει τρίποντα από εκτός έδρας παιχνίδια με μικρομεσαίους αντιπάλους.

Η σοβαρότητα της Ατλέτικο, αλλά και η δυναμική του ρόστερ της, με οδηγούν στη νίκη της. Είναι σε τραγική κατάσταση η Εϊμπάρ, δεν… βλέπεται εντός έδρας και δύσκολα θα σταματήσει το τρένο των φιλοξενούμενων. Εμπιστεύομαι τον Τσόλο και τους παίκτες του, και ποντάρω στο «διπλό», σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Βαλένθια – Οσασούνα / 1 @ 2.05

22:30 Εϊμπάρ – Ατλέτικο / 2 @ 1.72

Εϊμπάρ – Ατλέτικο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ