Interwetten: Ατρόμητος – Λαμία με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 17:15, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία σε εξ αναβολής αγώνα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ατρόμητος – Λαμία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα με τον ΟΦΗ, μετά την ανατροπή επί του ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να την εξαργυρώσει και έμεινε στο 0-0 εντός έδρας. Δημιουργικός στο επιθετικό κομμάτι, αναποτελεσματικός όμως στην τελική προσπάθεια, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε την αποβολή των Κρητικών στο 52ο λεπτό και πήγε στους 18 πόντους, έναν λιγότερο από την 6αδα.

Η Λαμία δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα τη Δευτέρα, 0-1 από την ΑΕΚ και αποδεικνύεται πως η καλή εμφάνιση και η νίκη επί του Άρη αποτελεί ευχάριστη παρένθεση για την ουραγό του πρωταθλήματος. Κακή εμφάνιση από την ομάδα της Φθιώτιδας, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την Ένωση, παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 53ο λεπτό.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, ο Ατρόμητος είναι το φαβορί για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 1.80, το “Χ” στο 3.25 και το διπλό στο 4.90.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Ατρόμητος – Λαμία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις