Ίντερ – Γιουβέντους: Ο ιταλικός βορράς χωρίζεται στα δύο!

Ανανεώθηκε:
Ίντερ Γιουβέντους

Μία σύγκρουση μεγατόνων θα λάβει χώρα προσεχώς στο ιταλικό πρωτάθλημα! Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου (21:45) η Ίντερ θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους για τη 18η αγωνιστική της Serie A και το γνωστό παγκοσμίως Derby d’Italia! Οι δύο ομάδες αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου και οι αναμετρήσεις τους έχουν πάντα το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για τα προγνωστικά στοιχήματος αλλά και τη μάχη της βαθμολογίας και κατ’ επέκταση του τίτλου, αφού και οι δύο διατηρούν επαφή με την κορυφή. Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει αφιέρωμα για το ντέρμπι.

Ίντερ – Γιουβέντους στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίντερ – Γιουβέντους Στοίχημα

Από τα ντέρμπι που τραβούν τα βλέμματα στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο είναι αυτό μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους. Οι σύλλογοι του ιταλικού βορά συναντιούνται για πρώτη φορά φέτος και θα κάνουν την αγωνία να χτυπήσει “κόκκινο”. Με δεδομένο ότι είμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν, όλα είναι ακόμη ανοιχτά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επομένως κάθε βαθμός σε ματς μεταξύ τους μετράει.

Η Ίντερ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους και είναι στο -3 από την κορυφή και τη Μίλαν. Η ομάδα του Κόντε είχε δύο συνεχόμενα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που της στέρησαν βαθμούς. Συγκεκριμένα, έχασε εκτός έδρας από τη Σαμπντόρια με 2-1 και έπειτα αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Ρόμα με σκορ 2-2. Αυτό ήταν και το τελευταίο της παιχνίδι στη Serie A, όπου για λογαριασμό της σκόραραν ο Σκρίνιαρ (56′) και ο Χακίμι (63′). Κορυφαίος σκόρερ της είναι ο Λουκάκου, που έχει βρει δίχτυα 12 φορές αυτή σεζόν και έχει δώσει και δύο ασίστ.

Η Γιουβέντους είναι τέταρτη στην κατάταξη με συγκομιδή 33 βαθμών, 7 μακριά από την πρώτη θέση, ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρώτη Μίλαν. Το σύνολο του Πίρλο “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί τριών ματς στο πρωτάθλημα. Κέρδισε διαδοχικά την Ουντινέζε εντός (4-1), την πρωτοπόρο Μίλαν εκτός (1-3). Η πιο πρόσφατη νίκη της ομάδας του Πίρλο στο πρωτάθλημα ήταν μέσα στο γήπεδό της με αντίπαλο τη Σασουόλο και σκορ 3-1. Τα τέρματα πέτυχαν ο Ντανίλο (50′), ο Ράμσεϊ (82′) και ο Ρονάλντο (90+2′). Ο τελευταίος είναι πρώτος στη λίστα των σκόρερ στην κατηγορία με σύνολο 15 αυτή τη σεζόν, καθώς και μία ασίστ.

Πιο πρόσφατα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περσινή σεζόν της Serie A και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου του 2020 στην έδρα της Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-0 και τέρματα των Ράμσεϊ και Ντιμπάλα.

Ίντερ – Γιουβέντους Αποδόσεις

Οι αποδόσεις για το παιχνίδι του “Σαν Σίρο” φαίνονται ισορροπημένες ως προς τον νικητή, ωστόσο μία ομάδα έχει τον πρώτο λόγο. Πρόκειται για την Ίντερ, που έτσι κι αλλιώς παίζει στην έδρα της. Μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί συγκεντρώνει τόσο το Goal/Goal όσο και το Over 2.5 γκολ.

  • Ίντερ: 2.42
  • Ισοπαλία: 3.50
  • Γιουβέντους: 2.85
  • Over 2.5: 1.67
  • Under 2.5: 2.22
  • Goal/Goal: 1.51
  • No Goal: 2.45

Ίντερ – Γιουβέντους Παράδοση

Αξίζει μία ματιά στην προϊστορία ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Ιταλίας. Συνολικά, έχουν αναμετρηθεί 87 φορές για τη Serie A με γηπεδούχο την Ίντερ. Αυτή είναι και που έχει κερδίσει τα 35 από αυτά τα παιχνίδια, η Γιουβέντους έχει πάρει τη νίκη σε 24 και οι δύο σύλλογοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 28 φορές.

Ίντερ – Γιουβέντους Κανάλι

Το ντέρμπι διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής, μία ώρα ιδανική για να το παρακολουθήσει κανείς με άνεση! Το ματς ξεκινάει στις 21:45 και θα καλυφθεί ζωντανά τηλεοπτικά από το κανάλι Novasports 2 HD.

Ίντερ – Γιουβέντους στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ