Νέα υποχρεωτικά μέτρα για τον Covid – 19 στο ΝΒΑ!

Ανανεώθηκε:
Τίμπεργουλβς Λέικερς

Πολλά είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στο NBA. Μάλιστα, έχουν πάρει αναβολή πέντε ματς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τρία εξ αυτών των Μπόστον Σέλτικς. Όλα αυτά ανάγκασαν τη διοργανώτρια αρχή να λάβει επιπρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό του Covid – 19.

Δες εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Η διάρκεια των έκτακτων μέτρων έχει οριστεί για 15 ημέρες σε πρώτη φάση. Οι οδηγίες είναι αναλυτικές και αφορούν τις κινήσεις των παικτών και του τεχνικού επιτελείου πριν αλλά και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Τα μέτρα είναι τα εξής:

  1. Όταν μία ομάδα παίζει εντός έδρας, επιτρέπονται επαφές με την οικογένεια. Τυχόν μετακινήσεις γίνονται μόνο για δραστηριότητες της ομάδας. Για τα εκτός έδρας, απαγορεύονται κινήσεις εκτός ξενοδοχείου και επαφές με άτομα που είναι καλεσμένοι της ομάδας.
  2. Πριν το παιχνίδι, επιτρέπονται συναντήσεις με μάσκα για 10 λεπτά. Οι ομάδες θα πρέπει να διαμορφώσουν κατάλληλα τους χώρους ώστε να υπάρχει απόσταση μεταξύ των ατόμων.
  3. Όσον αφορά τα αεροπορικά ταξίδια, οι ομάδες θα πρέπει να φροντίσουν προκειμένου οι παίκτες που κάθονται δίπλα στον πάγκο να είναι μαζί και στην πτήση. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο ή σε εξωτερικό χώρο και με τις απαραίτητες αποστάσεις.
  4. Οι είσοδος παικτών στο γήπεδο επιτρέπεται αυστηρά μέχρι τρεις ώρες πριν την έναρξη. Θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και χαιρετισμοί να γίνονται με μπουνιά ή αγκώνα σε όλη τη διάρκεια παρουσίας τους στο γήπεδο.
  5. Όσοι κάθονται στον πάγκο, προπονητές, μέλη του τεχνικού τιμ και παίκτες, είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες.
  6. Άτομα που βρίσκονται σε σπίτι παίκτη συχνά πρέπει να υποβάλλονται σε δύο τεστ για κορωνοϊό την εβδομάδα. Αν προκύψει θετικό κρούσμα σε ομάδα, το ΝΒΑ έχει τη δυνατότητα να ζητήσει να γίνονται δύο τεστ την ημέρα για ένα πενθήμερο.
Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ