Στροφή 180 μοιρών στο Τσόρλι – Ντέρμπι!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο συναρπαστική δράση το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (08/01) με σχεδόν όλες τις μεγάλες λίγκες στο “πάλκο”! Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πρωτόγνωρη η αλλαγή αποδόσεων στον αγώνα ΤσόρλιΝτέρμπι, λόγω ειδησεογραφίας. Στροφη 180 μοιρών στις αποδόσεις! Η Τσόρλι άνοιξε ως τεράστιο αουτσάιντερ στο 11.00 και πλέον είναι φαβορί στο 1.95! Αντίστοιχα, το διπλό από το 1.20 πήγε στο 3.50!

Πολύ μεγάλη είναι η πτώση και στο διπλό της Γοδόι Κρουζ στην έδρα της Βέλεζ Σάρσφιλντ. Από το αρχικό 10.00 πλέον προσφέρεται στο 4.75!

Μία ακόμη μεγάλη αλλαγή παρατηρούμε στο θεσμό του FA Cup. Συγκεκριμένα, στον αγώνα ΈξετερΣέφιλντ, οι γηπεδούχοι άνοιξαν ως αουτσάιντερ του 3.80 και πλέον γύρισαν ως φαβορί στο 1.85. Αντιστοίχως το διπλό πήγε από το 1.90 στο 3.75!

Μικρότερη αλλά αρκούντως σημαντικές είναι και οι πτώσεις αποδόσεων σε Ολλανδία και Σκωτία.

Στην Eredivisie και τον αγώνα ΈμενΤβέντε, ο άσος από το αρχικό 4.75 έπεσε στο 3.50! Στην Premier Σκωτίας, πήραν ποντάρισμα οι φιλοξενούμενοι του αγώνα ΝταντίΣεντ Τζόνστον. Το διπλό από το 2.40 πλέον προσφέρεται στο 1.85.

Τζίροι στοιχήματος

Και σήμερα, το δημοφιλέστερο παιχνίδι, στο κομμάτι των τζίρων, είναι από την Αγγλία. Παραδόξως όμως όχι με εμπορικά ονόματα. Στο ΤσόρλιΝτέρμπι για το FA Cup έχουν πονταριστεί ήδη πάνω από 280,000€.

Δεύτερο παιχνίδια στη λίστα των τζίρων είναι το ΓρανάδαΜπαρσελόνα. Οι μπλαουγκράνα είναι πάντα μέσα στις πρώτες επιλογές των παικτών του στοιχήματος και σήμερα έχει πάρει σχεδόν το 70% των 117,000 ευρώ τζίρου.

#3 στη σχετική λίστα η αναμέτρηση ΜίλανΤορίνο με πάνω από 100,000 €. Οι ροσονέρι έχουν συγκεντρώσει το 60% των πονταρισμάτων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα