*4η αγωνιστική των ομίλων.

*Στον πρώτο γύρο: Σεβίλλη – Κράσνονταρ 3-2

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 2018-2019 για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και πήραν από μία εντός έδρας νίκη (2-1 η Κράσνονταρ, 3-0 η Σεβίλλη).

*Μόλις μια νίκη έχει επί ρωσικού εδάφους η Σεβίλλη, την πήρε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας το 2006. Σε εννέα επισκέψεις της έχει ρεκόρ 1-4-4.

Κράσνονταρ – Σεβίλλη στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

«Βάλσαμο» ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για την Κράσνονταρ, τη χρειαζόταν οπωσδήποτε για να μαζέψει τα κομμάτια της και να δουλέψει τις αδυναμίες της. Ερχόταν από πέντε σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις και ήταν λογικό να αναζητά αντίδραση, την έβγαλε στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ταμπόφ, επικράτησε δίκαια σ’ ένα βατό ματς. Ήταν καλύτερη απ’ την αρχή ως το φινάλε, προηγήθηκε νωρίς και το διαχειρίστηκε αρκετά καλά, θα μπορούσε να έχει διευρύνει το προβάδισμα της σε μια απ’ τις πολλές τελικές προσπάθειες που είχε, στάθηκε τυχερή στο πρώτο μέρος, καθώς ακυρώθηκε γκολ της Ταμπόφ για οριακό οφσάιντ.

Πρώτη νίκη έπειτα από έξι σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις εκ των οποίων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 9η θέση με 21 πόντους, στο -6 από την τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Κράσνονταρ μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Ρεν, συνέχισε με την εντός έδρας ήττα 0-4 απ’ την Τσέλσι, ενώ την περασμένη αγωνιστική έχασε 3-2 εκτός έδρας απ’ τη Σεβίλλη, σε ματς που προηγήθηκε 2-0! «Από τέτοια παιχνίδια έχουμε μόνο να μάθουμε. Στο ματς της Ισπανίας θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν είμαστε κομπάρσοι, θέλουμε να διεκδικήσουμε έστω την τρίτη θέση».

Διαθέσιμος ο Κάιο (Αμυντικός, 12, 0), αμφίβολος ο Πετρόφ (Αμυντικός, 9, 2), σε καραντίνα ο Σαφόνοφ (Τερματοφύλακας, 13).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ταμπόφ για το πρωτάθλημα. Ο Καμπελά το γκολ στο 17’, οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες αμφότερες. Στο 60’ έμεινε με δέκα παίκτες η Κράσνονταρ, έπειτα από τρία λεπτά η Ταμπόφ.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ Στατιστικά

*G/G τα 9/13 πρόσφατα παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan).

*Over 2.5 τα 9/14 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πήρε τις ανάσες της, βρήκε τα πατήματα της και επέστρεψε στις «γεμάτες» εμφανίσεις. Επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Θέλτα το Σάββατο, σ’ ένα ιδιαίτερα γεμάτο παιχνίδι, με πολλές φάσεις σε αμφότερες τις εστίες. Σαρωτικό ξεκίνημα για τη Σεβίλλη, είχε τρομερή ενέργεια, προηγήθηκε και είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ, το λάθος του Βάτσλικ στο 1-1 έφερε ανακατωσούρα στην ομάδα, από εκεί και έπειτα η Θέλτα είχε το 1-2 και άλλη ευκαιρία, μέχρι να ισοφαρίσει ο Εν-Νεσίρι. Πάνω-κάτω η μπάλα και στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, τελικά η μπίλια κάθισε στη μεριά της Σεβίλλης, που στάθηκε τυχερή στο 3-2 και βρήκε το 4-2 στο φινάλε, ενώ όλη η Θέλτα είχε βγει μπροστά.

Τρίτη διαδοχική νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα της Ανδαλουσίας, δεύτερη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά το εντός έδρας 1-0 επί της Οσασούνα, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες από Μπιλμπάο (2-1), Γρανάδα (1-0) και Έιμπαρ (0-1). Βρίσκεται στην 7η θέση, στο -4 από την τετράδα, έχει όμως ένα και δύο ματς λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες της La Liga. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει 7 πόντους και μοιράζεται την κορυφή με την Τσέλσι, έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες με Ρεν (1-0) και Κράσνονταρ (3-2). Αρκετές οι απουσίες, έμειναν εκτός αποστολής για διάφορους λόγους οι Μπόνο, Ακούνια, Σούσο, Κάρλος Φερνάντεθ και Νάβας, είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Αλέις Βιδάλ και Νιανό. Αίνιγμα ποιος θα παίξει δεξιά στην άμυνα, δεν αποκλείεται να δούμε τριάδα και τον Οκάμπος σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-2 επί της Θέλτα. Ο Κουντέ το 1-0 στο 5’, ισοφάρισε ο Ιάγο Άσπας στο 10’, ενώ ο Νολίτο έκανε το 1-2 στο 36’. Λίγο πριν το ημίχρονο έκανε το 2-2 ο Εν-Νεσίρι, ο Εσκουδέρο το 3-2 στο 85’, ενώ το τελικό 4-2 έκανε ο Μουνίρ στο 87’.

ΣΕΒΙΛΛΗ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 7/10 πρόσφατα παιχνίδια της.

*N/G τα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.