Πήραν ποντάρισμα οι Βάσκοι και η Σεντ Τρούιντεν!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (23/11) περιλαμβάνει αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενόψει ενός συναρπαστικού τριημέρου σε Champions και Europa League. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στο κομμάτι των μεταπτώσεων στις αποδόσεις ξεχωρίζει η καθοδική πορεία του άσου στο ΜπιλμπάοΜπέτις. Οι Βάσκοι άνοιξαν ως φαβορί του 2.37 και τις τελευταίες ημέρες η νίκη τους έχει πέσει στο 1.90. Ανάλογη αλλά πιο κατακόρυφη είναι η πτώση του διπλού στον αγώνα ΛέουβενΣεντ Τρούιντεν στο Βέλγιο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν ως αουτσάιντερ του 3.50, αλλά τις τελευταίες ώρες πήραν ποντάρισμα και πλέον το διπλό τους τιμάται στο 2.80!

Τζίροι στοιχήματος

Όπως ήταν αναμενόμενο και σήμερα στο κομμάτι των τζίρων ξεχωρίζουν αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Δημοφιλέστερος όλων είναι το ΜπέρνλιΚρίσταλ Πάλας ήδη με σχεδόν 300,000€ τζίρο, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση ΓουλβςΣαουθάμπτον με πάνω από 220,000€ πονταρίσματα. Εκτός νησιού, ξεχωρίζει το παιχνίδι ΜπιλμπάοΜπέτις που έχει ξεπεράσει ήδη τις 150,000€ τζίρο.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα