28η αγωνιστική

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στον πρώτο γύρο: Βάρμπεργκ – Έστερσουντ 1-1

Έστερσουντ – Βάρμπεργκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Έστερσουντ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Χάμαρμπι (1-3 εντός) και Μιάλμπι (3-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αμρί Αζραφσάν φιλοξενήθηκε από τη Χάκεν, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-1, μετά από μια κατώτερη του μετρίου εμφάνιση.

Βρίσκεται έτσι στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 33 βαθμούς συνολικά, ούσα εννέα πάνω από τα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία. Στις δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της. Μακροχρόνια η απουσία του Ρεβάν Αμίν (ΜΕ 18/1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Χάκεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 13ο λεπτό και παρότι έφερε το ματς στα ίσα με το τέρμα του Τάργκοτ στο 59′, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα για το τελικό αποτέλεσμα, επτά λεπτά πριν το φινάλε.

Έστερσουντ Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. (bet365 παίξε νόμιμα)

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Βάρμπεργκ, μετά από επτά παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπάρτος Γκρζέλακ υποδέχθηκε τη Χάμαρμπι, κόντρα στην οποία ήξερε από νωρίς το ήθελε και έφτασε σε μια ευρεία νίκη με 5-2, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Έφτασε έτσι τους 31 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση, στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο και στο +7 από τα μπαράζ παραμονής. Στις δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός, στο πρωτάθλημα, αγνοώντας το διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-3). Εκτός σταθερά ο Ντάνιελ Κρέζιτς (ΜΕ 12/2), απουσιάζει και ο Χοακίμ Λίντνερ (ΜΕ 21/0), που συμπλήρωσε κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-2 επί της Χάμαρμπι, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Σελιμανί (8′, πεν. 33′, 85′), Μπουκ (53′) και Εγιουπί (80′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 38ο λεπτό, είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-1 (πεν. 45’+) και 3-2 (54′), αντίστοιχα.

Βάρμπεργκ Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.