9η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Κάκιστη παράδοση για την Χέρακλες στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”, δεν έχει κερδίσει ποτέ μετρώντας απολογισμό 0-4-11.

Άγιαξ – Χέρακλες στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΙΑΞ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ανέβασε στροφές πριν τη διακοπή, έβγαλε στην επιφάνεια το πραγματικό του πρόσωπο και στο τελευταίο του χρονικά παιχνίδι πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα της Ουτρέχτης. Ανώτερος από το ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια, σκόραρε τρεις φορές και πέρασε δίκαια με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Τέταρτη σερί νίκη για τον “Αίαντα”, είχαν προηγηθεί το εντός έδρας 5-1 κόντρα στην Χέρενφεν, το ιστορικό εκτός έδρας 0-13 κόντρα στη Φένλο και το εντός έδρας 5-2 κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ. Έχει πάρει… φόρα, κερδίζει άνετα και διατηρήθηκε στην κορυφή παρέα με τη Φίτεσε και στο +2 από την Αϊντχόφεν. Νίκησε στα τέσσερα φετινά παιχνίδια στην έδρα του, στα τρία πιο πρόσφατα δέχθηκε γκολ. Παραμένει τραυματίας ο Κούντους (Μέσος, 3, 1), νέα απώλεια ο Άντονι (Επιθετικός, 8, 4). Την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχεται τη Μίντιλαντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στην Ουτρέχτη. Προηγήθηκε με τον Κλάασεν στο 62’, διπλασίασε τα τέρματά της με πέναλτι του Τάντιτς στο 71’, αύξησε τον δείκτη του σκορ με τον Πρόμες στο 90’+1’.

ΑΓΙΑΞ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Goalbet).

*Σκόραρε από δύο γκολ και πάνω στα 8/10 πρόσφατα παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Goalbet | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν πήγε με τον τρόπο που επιθυμούσε στη διακοπή η Χέρακλες, η οποία ηττήθηκε στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της χάνοντας 3-2 από τη Φένλο. Ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ, η αποβολή όμως ποδοσφαιριστή της στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο υπόλοιπο του αγώνα. Δέχθηκε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να φέρει το ματς με πέναλτι στην ισορροπία, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις και δέχθηκε το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις.

Επιστροφή στις ήττες για την Χέρακλες, είχαν προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με τη Σπάρτα Ρότερνταμ και το εντός έδρας 4-1 κόντρα στην Ουτρέχτη, μετράει μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια και με ρεκόρ 2-2-4 βρίσκεται κάτω από τη θέση της βαθμολογίας και στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις. Αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις φετινές εξόδους της (0-1-3). Επιστρέφει από καραντίνα ο Κιομουρτζόγλου (Μέσος, 6, 0) και από τραυματισμό ο Μπλάσβιτς (Τερματοφύλακας, 2). Τιμωρημένος δύο παιχνίδια ο Ζόκε (Επιθετικός, 7, 0), παραμένει τραυματίας ο Μπράουβερ (Τερματοφύλακας, 5, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Φένλο. Προηγήθηκε με τον Φαν ντερ Βάτερ στο 8’, αναγκάστηκε να παίξει ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή στο 45’+2’), ισοφαρίστηκε στο 51’, δέχθηκε την ανατροπή στο 67’, ισοφάρισε με πέναλτι του Φλουτ στο 78’, δέχθηκε το 3-2 στο 88’.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ Στατιστικά

*2-3 γκολ τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στο στοίχημα τα τρία πρόσφατα παιχνίδια της.