5η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών

*Έχουν σημειωθεί 6/10 ματς με “2-3” γκολ μεταξύ τους τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Ντεν Χάαγκ – Φίτεσε στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ντεν Χααγκ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε από την έδρα της Φένλο με σκορ 1-2. Ο Φίλιπς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 80’ και στο 90+3’ σκόραρε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Ράνκοβιτς. Μία νίκη και τρεις ήττες ο απολογισμός σε τέσσερις αγωνιστικές έως τώρα, με την Ντεν Χάαγκ να ξέρει ούτως ή άλλως ότι θα έχει δύσκολο έργο φέτος. Η Φένλο είναι στα μέτρα της ως σύνολο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της έδωσε η αντίπαλη άμυνα.

Ελαφρυντικό για τη μικρή συγκομιδή μέχρι στιγμής, θα μπορούσε να είναι ότι έχει δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Στο μοναδικό ως γηπεδούχος, ηττήθηκε από τη Χρόνινχεν με σκορ 0-1. Αντίθετα, σκόραρε στα δύο πρόσφατα εκτός έδρας. Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό Ράνκοβιτς, είναι ότι για ακόμα μία αγωνιστική δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει πλήρη αποστολή να παρατάξει. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 1-2 της Φένλο εκτός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 3’ ο Πίνας σκόραρε με πέναλτι για το 0-1, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιακουμάκης ισοφάρισε στο 1-1 του ημιχρόνου. Ο Φίλιπς στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ Στατιστικά

*2 σερί ματς με over 2.5 (δες το στη goalbet)

*3/5 παιχνίδια τελευταία με γκολ εκατέρωθεν

*8/10 under 2.5 τελευταία ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Goalbet | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΦΙΤΕΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Φίτεσε επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, αφού επιβλήθηκε της Χέρακλες εντός έδρας με σκορ 3-0. Εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Τόμας Λετς, με δύο τέρματα ήδη από το πρώτο μέρος. Μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα έως τώρα, η ήττα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με σκορ 2-1 για την τρίτη αγωνιστική. Επίσης, το παιχνίδι εκείνο είναι και το μοναδικό που η Φίτεσε δέχτηκε γκολ, αφού έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα υπόλοιπα τρία.

Τα άσχημα νέα για το Γερμανό τεχνικό ήρθαν από τον Ματους Μπέρο, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Επίσης, ο αμυντικός Ντούκι που διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και ο επιθετικός Νταρφάλου που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, δίνονται αμφίβολοι. Αντιθέτως, ο Νορβηγός μέσος Τρόνσταντ και ο Δανός αμυντικός Ράσμουσεν αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν στην αποστολή. Σταθερά εκτός δράσης παραμένουν ο αμυντικός Κλαρκ και ο επιθετικός Μπέιρενς, που δεν έχουν πραγματοποιήσει συμμετοχή φέτος. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της Χέρακλες εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Ο Οπέντα στο 34΄ και ο Νταρφάλου στο 37’ έκαναν το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 63’ ο Τανάνε πέτυχε τρίτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

ΦΙΤΕΣΕ Στατιστικά

*3/4 παιχνίδια έληξαν με no goal

*3 σερί ματς με εύρος γκολ “2-3”

*Σκοράρει σε 7/10 τελευταία εκτός έδρας