Λάρισα: Δανεικός ο Κωστή από τον Ολυμπιακό (video)

Ανανεώθηκε:
Κωστή Λάρισα

Η Λάρισα χρειαζόταν οπωσδήποτε… παίκτη στο χώρο του κέντρου, και τον βρήκε. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τον Ιωάννη Κωστή. Ο λόγος για έναν νεαρό Κύπριο παίκτη, που ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι «Βυσσινί» τον πήραν ως δανεικό από τους Πειραιώτες, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος και τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε στη συνέχεια την επίσημη ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση ως δανεικού του διεθνούς με την Εθνική ανδρών Κύπρου Γιάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωστή είναι 20 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ (έχει αγωνιστεί και ως 6αρι και ως 8αρι και ως 10αρι) και θεωρείται ως ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κωστή αγοράστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε έναντι του ποσού του 1.500.000€ από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, με την οποία είχε ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας του 41 συνεχόμενες συμμετοχές στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί με τον πιο θερμό τρόπο τον μάνατζερ του παίκτου κ. Μασιά, ο οποίος επέλεξε μαζί με τον νεαρό διεθνή παίκτη την ΑΕΛ να συνεχίσει την καριέρα του και όχι να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.»

Ιωάννης Κωστή: Το Who is Who

Ο Ιωάννης Κωστή γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 2000, στη Λάρνακα της Κύπρου. Φάνηκε ότι είναι καλός στο ποδόσφαιρο και όταν μεγάλωσε εντάχθηκε τσους νέους της Νέας Σαλαμίνας. Χάρη στη δουλειά του, κατάφερε να κερδίσει και επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα. Μετά από τρία χρόνια στον κυπριακό σύλλογο, αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός. Τον έκανε λοιπόν δικό του και τώρα τον έδωσε δανεικό στη Λάρισα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Κωστή έχει προλάβει να αγωνιστεί στην εθνική ανδρών της Κύπρου.

Ιωάννης Κωστή Highlights