ΟΦΗ: Μπαλογιάννης τετραετίας στο Ηράκλειο (video)

Ανανεώθηκε:
Μπαλογιάννης ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ψαχνόταν για ενίσχυση στο χώρο του κέντρου και την πέτυχε παράλληλα με επένδυση για το μέλλον και τόνωση του ελληνικού στοιχείου. Οι Κρητικοί απέκτησαν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Έτσι, η ομάδα του Σίμου δεν ξόδεψε χρήματα και τον έκανε δικό της.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τεσσάρων ετών, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο νεαρός μέσος, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου 1999, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ το 2012 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Arsenal στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στην Ολλανδία για την PEC Zwolle, όπου συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ αγωνίστηκε με την Κ19, με την οποία είχε 5 συμμετοχές.

Τον Αύγουστο του 2017 επέστρεψε στην γενέτειρά του και εντάχθηκε στο δυναμικό της Κ19 του ΠΑΟΚ, με την οποία κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα Super League τις σεζόν 2017-18 και 2018-19, αγωνιζόμενος σε συνολικά 44 ματς με τα «ασπρόμαυρα» και πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2018 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στο ματς με τον Αήττητο Σπάτων για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Τον Ιούλιο του 2019 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο, όπου αγωνίστηκε σε 26 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα U19 και U21 της χώρας μας, με τις οποίες μετρά 2 και 8 συμμετοχές αντίστοιχα.

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης: Το Who Is Who

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1999, στη Θεσσαλονίκη. Από τα πρώτα του χρόνια στο ποδόσφαιρο έπαιξε στον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες του. Αργότερα, αποτέλεσε μέλος και των τμημάτων υποδομής της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε για πρώτη φορά στην Τσβόλε, για να επιστρέψει τελικά στον ΠΑΟΚ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Βόλο ΝΠΣ, και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και θέλει να αποτελέσει σημαντικό παίκτη για τον ΟΦΗ, από φέτος και για τα επόμενα χρόνια.

Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης Highlights