Europa League: Θα περάσει από τον όμιλο ο ΠΑΟΚ;

Ανανεώθηκε:
ΠΑΟΚ Γιουρόπα

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε σκληρά για να μπει στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν τα κατάφερε. Πέρασε από δύο προκριματικούς, για να παίξει στα πλέι-οφ με την Κράσνονταρ και τελικά να αποκλειστεί. Παρόλα αυτά, το ευρωπαϊκό ταξίδι των «ασπρόμαυρων» συνεχίζεται, αφού έχουν μπει στους ομίλους του Europa League! Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο, μαζί με την Αϊντχόφεν, τη Γρανάδα και την Ομόνοια. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους Θεσσαλονικείς, αλλά η ελληνική ομάδα θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Το Europa League στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εννοείται, ότι είναι μεγάλο και το στοιχηματικό ενδιαφέρον για την πορεία του ΠΑΟΚ στον όμιλο. Στη Stoiximan το έχουν αντιληφθεί αυτό, και έθεσαν στη διάθεση των μελών πολλά μακροχρόνια στοιχήματα για γκρουπ του ΠΑΟΚ.

Πριν αναλυθούν αυτά τα στοιχήματα, να αναφερθεί ότι ο «Δικέφαλος» αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Europa League στις 22 Οκτωβρίου, εντός με την Ομόνοια. Το τελευταίο παιχνίδι του στο γκρουπ το δίνει στις 10 Δεκεμβρίου, στην Τούμπα, με τη Γρανάδα.

Όμιλος ΠΑΟΚ: Αποδόσεις & Φαβορί

Αρχικά, όσον αφορά την πρόκριση, τα πρώτα φαβορί είναι η Αϊντχόφεν και η Γρανάδα. Παίζουν και οι δύο στην ίδια απόδοση, τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρωτιά στον όμιλο. Η Ομόνοια είναι το πιο μεγάλο αουτσάιντερ, με τον ΠΑΟΚ να εντοπίζεται σε απόδοση 6.00 για την κορυφή του γκρουπ, και στο 2.40 για την πρόκριση.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αγορές για τη βαθμολογική συγκομιδή του «Δικεφάλου». Ένα όριο έχει τεθεί στους 9.5 πόντους, με το Over να παίζει σε απόδοση 2.25 και το Under στο 1.65. Υπάρχει βέβαια και το όριο όπου το Over είναι φαβορί. Πρόκειται για τους 8.5 πόντους, όπου η επιλογή να τους ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ εντοπίζεται στο 1.75. Το Under 8.5 Πόντοι παίζεται το 2.00.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει και στα Fun Bets που έχει ετοιμάσει η ομάδα του Stoiximan.gr. Υπάρχει λοιπόν το στοίχημα να κερδίσει ο ΠΑΟΚ όλους τους αγώνες στον όμιλο! Αυτή η επιλογή βρίσκεται σε απόδοση 350! Έχει προβλεφθεί όμως και το… αντίθετο σενάριο, δηλαδή να χάσουν οι «ασπρόμαυροι» και στις έξι αναμετρήσεις τους. Αυτό φαντάζει ακόμα πιο απίθανο και το βλέπουμε στην τιμή του 1.000!

Το Europa League στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ