*4η αγωνιστική.

*Επιτρέπεται η παρουσία μέχρι 5.000 θεατών.

*Goal/Goal ήρθαν οι 4/6 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Σατορού – Αμιάν στο Pamestoixima.gr Advertisement
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΣΑΤΟΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάλεψε φιλότιμα την προηγούμενη αγωνιστική η Σατορού, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Βαλενσιέν. Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 16’, είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας με το 0-0 στην ανάπαυλα. Σωστά οργανωμένη στην άμυνα στο δεύτερο μέρος, δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στην εστία της, ήταν ακίνδυνη στην επίθεση, δεν άντεξε όμως στην πίεση και έτσι ήρθε η ήττα. 

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Σατορού, είχε προηγηθεί αυτή από την Οσέρ (1-2), στην πρεμιέρα πέρασε με το διπλό από την Αζαξιό (0-1). Το πρόβλημα με την δημιουργία των φάσεων συνεχίζεται και ο κόουτς Ουζάι προσπαθεί να βρει λύσεις. Τιμωρημένος ο Φοφανά (Αμυντικός, 2, 0), παραμένει τραυματίας ο Γκρανζ (Μέσος), επανέρχεται ο πολύτιμος Σαγκαντέ (Μέσος, 2, 0). Παραμένει εκτός ο Γκονζάλβες (Επιθετικός, 2, 0), ο οποίος είχε μείνει εκτός στο προηγούμενο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Βαλενσιέν. Δέχθηκε το γκολ στο 67’, από το 16’ αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα. 

ΣΑΤΟΡΟΥ Στατιστικά

N/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima.gr).

*Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στο Pamestoixima.gr +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΑΜΙΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχει νιώσει για τα καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν στη Ligue 2, με την Αμιάν να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Παρί. Ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερο ένιωσε την απειλή, πηγαίνοντας με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Βελτίωσε την απόδοσή της στο δεύτερο, μπήκε στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, ωστόσο δεν βρήκε τον τρόπο να πάρει κάτι θετικό από το ματς. 

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Αμιάν μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε από την Χάβρη (2-0), στην πρεμιέρα έκανε καλή εμφάνιση επικρατώντας 1-0 της Νανσί. Είναι γεγονός ότι στην επιστροφή της στη β’ τη τάξει κατηγορία συναντάει προβλήματα προσαρμογής και θα αναζητήσει αντίδραση κόντρα στη Σατορού. Εξέτισε ο Αλφόνς (Αμυντικός, 1, 0), δεν είναι διαθέσιμος ακόμη ο νεοφερμένος Σις (Εξτρέμ), εκτός και ο Γκόντος (Επιθετικός, 2, 0) που “ψάχνεται” να πάρει μεταγραφή. 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από την Παρί. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40’, δέχθηκε το 0-2 στο 56’, μείωσε με πέναλτι του Μεντόσα στο 71’. 

ΑΜΙΑΝ Στατιστικά

*G/G τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια της. 

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.