Α’ Πορτογαλίας: Preview της σεζόν 2020/21

Ανανεώθηκε:
Α Πορτογαλίας

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, που βγαίνει στη σέντρα την Παρασκευή (18/09), με τις αναμετρήσεις Φαμαλικάο – Μπενφίκα και Γκιμαράες – Μπελενένσες να ανοίγουν την αυλαία. Η Πόρτο αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλήτρια και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί φέτος τον τίτλο της, με τις Νασιονάλ και Φαρένσε να είναι τα νέα πρόσωπα στην κατηγορία. Σετούμπαλ και Άβες αποβλήθηκαν από τις επαγγελματικές κατηγορίες,  καθώς η Ομοσπονδία έκρινε πως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020/21.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος 18 ομάδες, θα διεξαχθούν 34 αγωνιστικές (2 γύροι των 17), ενώ είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου. Οι σύλλογοι που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η 3η της βαθμολογίας θα κερδίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η 4η και η 5η ομάδα θα δοκιμάσουν την τύχη τους στα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Οι δύο τελευταίες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στη 16η θέση, θα δώσει αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Πριμέιρα Λίγκα.

 Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Ως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος εμφανίζεται η Μπενφίκα, που μετά τις μεταγραφές και την αλλαγή προπονητή δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή. Η πρωταθλήτρια Πόρτο είναι το 2ο φαβορί, ενώ την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ως αουτσάιντερ εμφανίζονται Νασιονάλ Μαδέιρα και Φαρένσε, που θα δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι αλλαγές στους πάγκους

Όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες ο Ζόρζε Ζεσούς επέστρεψε στην Μπενφίκα, στην προσπάθεια που κάνουν οι “αετοί” για επιστροφή στην κορυφή. Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Τοντέλα ο Νάτχο Γκονζάλεζ, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο Πάκο Αγιεσταράν. Στην άκρη του πάγκου της Μπράγκα θα βρίσκεται φέτος ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ παρελθόν από τη Μαρίτιμο αποτελεί ο Ζοσέ Γκόμες, με τον Λίτο Βιδιγάλ να έχει αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Νέος κόουτς και στη Ρίο Άβε, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριο Σίλβα. Ο Βάσκο Σεάμπρα θα βρίσκεται στον παγκο της Μποαβίστα, με τον Τιάγκο Μέντες να συνεχίζει την καριέρα του στην Γκιμαράες. Τέλος από τη Σάντα Κλάρα ο Ζοάο Ενρίκες, με τον Ντάνιελ Ράμος να αναλαμβάνει την ομάδα.

Οι δέκα σημαντικότερες μεταγραφές

Όνομα Ηλικία Θέση Από Προς Κόστος
Φάμπιο Σίλβα 18 ΕΠ Πόρτο Γουλβς 40,000,000€
Ζιλμπέρτο 27 ΑΜ Φλουμινένσε Μπενφίκα 3,000,000€
Έβερτον 24 ΜΕ Γκρέμιο Μπενφίκα 20,000,000€
Λουκα Βάλντσμιντ 24 ΕΠ Φράιμπουργκ Μπενφίκα 15,000,000€
Ματέους Περέιρα 24 ΜΕ Σπόρτινγκ Σπόρτινγκ Λισαβόνας 9,000,000€
Μάρκος Ακούνια 28 ΑΜ Σπόρτινγκ Σεβίλλη 10,500,000€
Τόνι Μαρτίνεθ 23 ΕΠ Φαμαλικάο Πόρτο 4,000,000€
Εβανίλσον 20 ΕΠ Τομπένσε Πόρτο 7,000,000€
Πέπε 23 ΜΕ Γκιμαράες Ολυμπιακός 3,000,000€
Νταρβίν Νούνιεθ 21 ΕΠ Αλμερία Μπενφίκα 24,000,000€
Ζαϊντού Σανούσι 23 ΑΜ Σάντα Κλάρα Πόρτο 4,000,000€

Οι ομάδες

Πόρτο

Σε αντίθεση με την Μπενφίκα, η Πόρτο είχε τη θέληση και το πάθος και κατάφερε να επιστρέψει πέρσι στην κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα. Δίκαιη η κατάκτηση του τίτλου από τους “δράκους”, που δεν επηρεάστηκαν από τη μεγάλη διακοπή, ήταν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, κατακτώντας έτσι το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Φυσικά στον πάγκο της συνεχίζει ο Σέρζιο Κονσεϊσάο, που ελπίζει πως θα καταφέρει και φέτος να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή. Κράτησε τον περσινό της κορμό, ξεχωρίζει η αποχώρηση του 18χρονου Φάμπιο Σίλβα, ο οποίος πωλήθηκε στη Γουλβς έναντι 40εκατ. Ευρών. Ήρθαν στην ομάδα παίκτες με εμπειρία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Ταρέμι (ΕΠ), Εβανίλσον (ΕΠ), Σανούσι (ΑΜ), Τόνι Μαρτίνεζ (ΕΠ, Καρασα, και Κλαούντιο Ράμος (ΤΕ).

Μπενφίκα

Μια καινούργια αρχή με τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο της αναζητά η Μπενφίκα, που περιορίστηκε πέρσι στη 2η θέση της Πριμέιρα Λίγκα. Τερμάτισε στο -5 από την πρωτοπόρο Πόρτο, πληρώνοντας ακριβά την απογοητευτική της εικόνα μετά την επιστροφή από τη μεγάλη διακοπή λόγω του Covid-19. Ενισχυμένη και με το παραπάνω σε σχέση με πέρσι, η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, δαπανώντας πάνω από 80 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον γκολκίπερ Έλτον Λέιτε (από Μποαβίστα), τον στόπερ Φερτόνχεν (από Τότεναμ), τον δεξιό μπακ Ζιλμπέρτο (από Φλουμινένσε), τους εξτρέμ Έβερτον (από Γκρέμιο) και Πεδρίνιο (από Κορίνθιανς) και τους επιθετικούς Βαλντσμίντ (από Φράιμπουργκ) και Ντάργουιν Νιούνιες (από Αλμερία), με τον τελευταίο να αποτελεί και την ακριβότερη μεταγραφή (ξόδεψε περίπου 24 εκατ. ευρώ). Έφυγαν οι γκολκίπερ Ζλόμπιν, Βαρέλα και ο εξτρέμ Ζίφκοβιτς, κανένας εξ αυτών δεν θεωρείται σοβαρή απώλεια.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπράγκα

Με σοβαρές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος η Μπράγκα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για ακόμη μια σεζόν. Έχει μόλις ένα πρωτάθλημα στην κατοχή της, πρόκειται ωστόσο για μια ομάδα που έχει να επιδείξει μεγάλες διακρίσεις εκτός συνόρων. Ελπίζει φέτος πως θα καταφέρει να επαναλάβει την περσινή καλή πορεία, στον πάγκο της βρίσκεται από τον Ιούλιο ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Έβαλε στα ταμεία της 33εκατ. Ευρώ από τις πωλήσεις των Τρινκάο και Αχμέντ Χασάν, κατάφερε να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό, ενώ ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Άμπελ Ρουίζ (ΕΠ), Νίκο Γκαϊτάν (ΜΕ) και Λούκας Χόρνιτσεκ (ΤΕ).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

“Ξέμειναν” από δυνάμεις στις τελευταίες αγωνιστικές τα “λιοντάρια”, που τερμάτισαν στην 4η θέση της Πριμέιρα Λίγκα, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τα αρνητικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές της στέρησαν την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν κρίνεται ως επιτυχημένη η περσινή σεζόν, ο τεχνικός Ρούμπεν Αμορίμ συνεχίζει στον πάγκο της και ελπίζει πως θα καταφέρει φέτος να τη βοηθήσει να πετύχει το κάτι παραπάνω. Μια από τις πιο  πετυχημένες ομάδες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει 18 πρωταθλήματα στην κατοχή της. Κατέκτησε ωστόσο το πιο πρόσφατο τη σεζόν 2001-02. Ξεχωρίζουν οι αποχωρήσεις των Μάρκος Ακούνια και Ματέους Περέιρα, που έβαλαν στα ταμεία του συλλόγου 19,5εκατ. Ευρώ. Νέα πρόσωπα στην ομάδα οι Πέδρο Πόρο, Πέδρο Γκονσάλβες, Ζουχαϊρ Φεντάλ, Βιτορίνο Αντούνιες και Νούνο Σάντος.

Ρίο Άβε

Έχει σταθεροποιήσει την εικόνα της τα τελευταία χρόνια, με τη Ρίο Άβε να τερματίζει πέρσι στην 5η θέση της Πριμέιρα Λίγκα. Μια θέση που της εξασφάλισε και τη συμμετοχή στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφοντας έτσι στην Ευρώπη έπειτα από ένα χρόνο. Πραγματοποίησε πέρσι μια από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας της στο πρωτάθλημα και ελπίζει και φέτος σε κάτι ανάλογο. Στον πάγκο της βρίσκεται ο 43χρονος Μάριο Σίλβα, που “είδε” την ομάδα του να αποδυναμώνεται σε σχέση με πέρσι. Αποχώρησαν βασικά στελέχη όπως οι Ταρέμι, Σάντος, Νάτζακ και Μπουατού, αντίθετα ήρθαν οι Αντερλάν Σάντος (ΑΜ), Αντρέ Περέιρα (ΕΠ), Ίβο Πίντο (ΑΜ) και Τσίκο Ζεράλντες (ΜΕ).

Φαμαλικάο

Επέστρεψε πέρσι έπειτα από δεκαετίες στη μεγάλη κατηγορία και κατάφερε να πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της στην Πριμέιρα Λίγκα, καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια ωστόσο δεν ήταν σταθερή, τερμάτισε μόλις στο -1 από την πρώτη πεντάδα, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμένει στον πάγκο της ο 49χρονος Ζοάο Πέδρο Σόουζα, που ελπίζει πως θα οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες. Πολλές οι αποχωρήσεις, ξεχωρίζουν αυτές των Πέδρο Γκονσάλβες (ΜΕ), Τόνι Μαρτίνεζ (ΕΠ) και Τιμπάνγκ Φέτε (ΜΕ), αντίθετα ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Μπρούνο Ζορντάο (ΜΕ), Κάλβιν Φερντόνκ (ΑΜ), Σρντιάν Μπάμπιτς (ΑΜ) και Ιβάν Ζλομπίν (ΤΕ).

Γκιμαράες

Τερμάτισε στην 7η θέση της Πριμέιρα Λίγκα, μένοντας έτσι και εκτός μάχης για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία τον Ιούλιο ο Ίβο Βιέιρα, αντικαταστάτης του είναι ο Τιάγκο Μέντες. Στόχος της για φέτος είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τους Μενσά (ΑΜ) και Πεπέλου (ΜΕ), ως ελεύθερος από την Μπενφίκα ήρθε ο τερματοφύλακας Βαρέλα, ενώ αγόρασε τους Φόστερ (ΕΠ) και Τρμαλ (ΤΕ). Στο ρόστερ της φυσικά θα βρίσκεται φέτος και ο ποιοτικός Ρικάρντο Κουαρέσμα, που επέστρεψε στην Πριμέιρα Λίγκα. Σημαντική η αποχώρηση του Πέπε που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά και των Ντάβιντσον και Κάρλος Τεχέιρα.

Μορεϊρένσε

Το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της στέρησε μια θέση στην πρώτη πεντάδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τη Μορεϊρένσε να τερματίζει στην 8η θέση. Προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να εδραιωθεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και ελπίζει φέτος σε κάτι περισσότερο. Συνεχίζει στον πάγκο της ο τεχνικός Ρικάρντο Σοάρες, η Μορεϊρένσε κατάφερε να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό, σημαντικότερες είναι οι αποχωρήσεις των αμυντικών Αουρέλιο και Ιάγο Σάντος. Νέα πρόσωπα στην ομάδα οι Φελίπε Πιρές, Φεραρέσι, Αμαδόρ, Ματέους Σίλβα και Γιάν.

Σάντα Κλάρα

Ξεκίνησε πέρσι τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας ως Νο1 στόχο της την παραμονή στην κατηγορία. Κάτι που πέτυχε εύκολα, με τη Σάντα Κλάρα να τερματίζει στην 9η θέση της Πριμέιρα Λίγκα. Ανέλαβε την ομάδα τον Ιούλιο ο Ντάνιελ Ράμος που συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της. Ξεχωρίζει η αποχώρηση του φορ Γκιλέρμε Σετίν που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπράγκα, ενώ αποκτήθηκε από την Πόρτο έναντι 4εκατ. Ευρώ ο Ζαϊντού Σανούσι. Ενισχύθηκε στα μετόπισθεν, καθώς απέκτησε τους Μικέλ Βιγιανουέβα, Πάτρικ και Μανσούρ, συνολικά έχει 12 νέους παίκτες στην ομάδα.

Ζιλ Βιθέντε

Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014/15, με τη Ζιλ Βιθέντε να τερματίζει στη 10η θέση και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής. Έχει πλέον στον πάγκο της τον 50χρονο Ρουί Αλμέιδα, κράτησε τον περσινό της κορμό, με τις αλλαγές στο ρόστερ της να είναι ελάχιστες. Μια από τις σημαντικότερες αποχωρήσεις θεωρείται αυτή του μέσου Κράεβ.

Μαρίτιμο

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Μαρίτιμο δεν κατάφερε να δείξει πολλά, τερματίζοντας και πάλι στην 11η θέση της Πριμέιρα Λίγκα. Έχει πλέον στον πάγκο της τον έμπειρο Λίτο Βιδιγάλ και θέλει φέτος να ξεφύγει από τη μετριότητα των τελευταίων χρόνων. Ξεχωρίζουν οι αποχωρήσεις των Φαμπρίσιο Μπαϊάνο και Μπεμπέτο, προχώρησε σε κάποιες καλές προσθήκες όπως αυτές των Ραφίκ Γκουιτάν, Μαρσέλο Έρμες και Ρούμπεν Μασέδο.

Μποαβίστα

Πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της, τερματίζοντας στη 12η θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετά την περσινή κακή σεζόν ο Ντάνιελ Ράμος αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, αντικαταστάτης του είναι ο Βάσκο Σεαμπρά. Αυτή φυσικά δεν είναι η μοναδική αλλαγή, μιας και από την ομάδα αποχώρησαν μια ντουζίνα παικτών,  σημαντικότερες είναι οι αποχωρήσεις των Καράτσα (ΑΜ), Μασάδο (ΑΜ), Ακά (ΜΕ) και Λέιτε (ΤΕ). Πολλές και οι προσθήκες, συνολικά 14, αγόρασε έναντι 2,5εκατ. Ευρώ τον μπακ Κάνον, ενώ απέκτησε ως ελευθερους τους Χάβι Γκαρσία από την Μπέτις και τον Αντίλ Ραμί από τη Σότσι.

Πάκος Φερέιρα

Επέστρεψε πέρσι στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ως Νο1 στόχο της την εξασφάλιση της παραμονής, με την Πάκος Φερέιρα να τερματίζει στη 13η θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Η σωτηρία είναι και φέτος αυτό που την “καίει”, κράτησε τον προπονητή Πέπα, αλλά και τον περσινό της κορμό. Ήρθε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός Λούθερ Σινγκ από την Μπράγκα ως δανεικός, ο μπακ Φονσέκα από τη Ζιλ Βιθέντε, οι τερματοφύλακες Ζόρντι και Μίκαελ, αλλά και ο Λούκας Σίλβα.

Τοντέλα

Ακόμη μια σεζόν που εξασφάλισε την παραμονή της, αλλά αγωνίσθηκε μέχρι το τέλος με άγχος και πίεση. Το τέλος της Πριμέιρα Λίγκα βρήκε την Τοντέλα στη 14η θέση και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Για ακόμη μια σεζόν η παραμονή είναι ο Νο1 στόχος της, ελπίζει έστω πως θα το καταφέρει με λιγότερο άγχος. Αποχώρησαν οι βασικοί Φιλίπε Σαμπάιο, Κλαούντιο Ράμος και Ξαβιέ (Παναθηναϊκός), προχώρησε σε κάποιες καλές προσθήκες όπως αυτές των Άγκρα (ΕΠ), Μπαρμπόσα (ΜΕ), Τριγκέιρα (ΤΕ) και Γκράου (ΜΕ).

Μπελενένσες

Πισωγύρισμα η περσινή σεζόν για την Μπελενένσες, που τερμάτισε στη 15η θέση της Πριμέιρα Λίγκα και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Είχε λίγα καλά διαστήματα μέσα στη σεζόν, ελπίζει φέτος πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή με λιγότερο άγχος. Παραμένει στον πάγκο της ο τεχνικός Πετίτ, κράτησε βασικούς παίκτες της περσινής σεζόν, σημαντικότερη είναι η αποχώρηση του μπακ Νούνο Κοέλιο. Αντίθετα ήρθαν παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν, όπως οι Αφόνσο Σόουζα, Τιμπάνγκ Φέτε και Μιγκέλ Καρντόσο.

Πορτιμονένσε

Θέλει να αφήσει στην άκρη την περσινή απογοητευτική σεζόν, που τη βρήκε στη 17η θέση της Πριμέιρα Λίγκα. Θα έπρεπε να έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, ωστόσο η αποβολή των Σετούμπαλ και Άβες την “κράτησαν” στο πρωτάθλημα. Νο1 στόχος της δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της σωτηρίας, καλείται ωστόσο να αλλάξει πολλά. Παραμένει στον πάγκο της ο Πάουλο Σέρχιο που βελτίωσε την εικόνα της από τον Φεβρουάριο και έπειτα. Η οικονομική της κατάσταση δεν της επέτρεψε να προχωρήσει στην ενίσχυση της, απέκτησε παίκτες ως δανεικούς και ελεύθερους.

Νασιονάλ

Εξαιτίας του Covid -19, η Νασιονάλ εξασφάλισε την άνοδο της στην Πριμέιρα Λίγκα. Βρισκόταν στην κορυφή της Segunda Liga όταν η Ομοσπονδία αποφάσισε να λήξει το πρωτάθλημα, κάτι που φυσικά ευνόησε τη Νασιονάλ. Επέστρεψε έτσι στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από απουσία ενός έτους, με τον τεχνικο Λουίς Φρέιρε να βρίσκεται στον πάγκο της από τον Ιούλιο του 2019. Μεγαλύτερη της επιτυχία στην Πριμέιρα Λίγκα είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης τη σεζόν 2003-04.

Φαρένσε

Η οριστική διακοπή της Liga Pro λόγω του κορωνοϊού χάρισε την άνοδο και στη Φαρένσε, η οποία εξασφάλισε την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 18 χρόνια. Μια ομάδα που δεν έχει να επιδείξει επιτυχίες, σίγουρα καλείται να υπερβάλει φέτος εαυτόν, αν θέλει να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Μεγαλύτερη της επιτυχία είναι η 5η θέση που κατέλαβε τη σεζόν 1994-95, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο τεχνικός Σέρχιο Βιέιρα συνεχίζει φυσικά στον πάγκο της, ενώ κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα βασικούς παίκτες της περσινής σεζόν. Έκανε κάποιες καλές προσθήκες, καθώς απέκτησε ως δανεικό τον φορ Μανσίγια από τη Ρασίνγκ, ενώ ήρθαν και Στογιλίκοβιτς (Μπράγκα), Πίντο (Μπενφίκα) και ο φορ Κέτα (Πόρτο).

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ