* Νοκ άουτ αγώνας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που διεξάγεται στην έδρα της Σίλεκς. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Σίλεκς – Ντρίτα στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΣΙΛΕΚΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β. Μακεδονία)

Είναι η τρίτη φορά που η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση του παραπάνω βήματος στην Ευρώπη. Και φέτος ξεκίνησε με έναν λογικό αποκλεισμό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, από την σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη Καραμπάχ με 4-0. Συνεχίζει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ με σκοπό να προχωρήσει όσο πιο μακριά είναι εφικτό και για να καταγράψει την πρώτη ευρωπαϊκή της νίκη.

Στην τελευταία της αναμέτρηση πάντως στο εθνικό της πρωτάθλημα έχασε εκτός έδρας από την Στρούγκα με 2-0. Αν και εμφανώς καλύτερη από την αντίπαλό της, δεν έδειξε ότι έχει το εύκολο γκολ. Και όταν κατάφερε και το πέτυχε, της το ακύρωσαν καταλογίζοντας ένα μάλλον αυστηρό οφσάιντ. Στο τέλος της αναμέτρησης έδειξε ότι έχει το μυαλό της στο σημερινό ματς και έβγαλε και κάποια σημάδια κόπωσης. Στοιχεία που εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος και πήρε νίκη και βαθμούς. Δεν έχει σημαντικές απουσίες η αποστολή της.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα από τη Στρούγκα με γκολ που δέχτηκε στο 77’ και στο 90’.

ΣΙΛΕΚΣ Στατιστικά

* Μία ισοπαλία στα 8 τελευταία παιχνίδια της (Δες το στην Goalbet).

* Over 2.5 οι 5 από τους 6 πιο πρόσφατους αγώνες της.

Παίξε Νόμιμα στην Goalbet +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΝΤΡΙΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κόσοβο)

Κέρδισε με 2-1 την Ιντερ Εσκάλδες και η νίκη αυτή της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του προκριματικού γύρου. Προετοιμάστηκε για να αντιμετωπίσει αυτή την μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ ενώπιον της. Έχασε την πρόκριση με 3-0 άνευ αγώνα καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα COVID-19 στο ρόστερ και η συνέχεια είχε καραντίνα και όχι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η καραντίνα όχι απλώς δεν της επέτρεψε να παλέψει για την πρόκριση, αλλά της στέρησε και τη δυνατότητα να κάνει μια προετοιμασία της προκοπής. Προετοιμασία που περιορίστηκε σε προπονήσεις χωρίς να δώσει κάποιο φιλικό υπό τον φόβο νέου κρούσματος και προφανώς νέου αποκλεισμού χωρίς αγώνα. Προφανώς αυτό θα στοιχίσει σε ρυθμό, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που έχει ήδη παιχνίδια στα πόδια του.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε 0-3 εντός έδρας από τη Λίνφιλντ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΤΡΙΤΑ Στατιστικά

* Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα 15 τελευταία παιχνίδια της.

* 2-3 γκολ οι 6 από τους 7 πιο πρόσφατους αγώνες της.