Η Betfair αποχωρεί επίσημα από το Νιου Τζέρσεϊ!

Ανανεώθηκε:
betfair greece

Μία ηχηρή αποχώρηση αναμένεται να επισημοποιηθεί σε δύο εβδομάδες, όσον αφορά το στοίχημα στις ΗΠΑ. Ειδικότερα, η Betfair έχει ενημερώσει τους πελάτες της στο Νιου Τζέρσεϊ ότι θα σταματήσει επίσημα να λειτουργεί στην πολιτεία, από την 1η Οκτωβρίου.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Νιου Τζέρσεϊ, επειδή τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά. Επιπλέον, αναφέρει ως λόγο αποχώρησης και κάποιες κινήσεις του κράτους.

Η Betfair εισήλθε στην αγορά του Νιου Τζέρσεϊ το 2015. Όμως, ο τζίρος της στο αθλητικό στοίχημα, ήταν μόλις 12,4 εκατομμύρια δολάρια, το 2018.

Μάλιστα, έρχεται και ένα ανταλλακτήριο, η Sporttrade, στην πολιτεία. Με τον τρόπο αυτό, μπαίνει ένας νέος παίκτης στο χώρο ανταλλαγής στοιχημάτων για το κράτος, μέσω συμφωνίας με την Twin River Worldwide Holdings.

Ο Kip Levin, υψηλόβαθμο στέλεχος της FanDuel, ο οποίος επιβλέπει τις επιχειρήσεις της Betfair με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι το ανταλλακτήριο «δεν είχε ποτέ τη μεγάλη μάζα που απαιτείται για να είναι βιώσιμο».

Προσέθεσε ότι η δουλειά στα πλαίσια του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν είναι πάντα η ίδια με αυτήν στις ΗΠΑ. Υποστήριξε ότι η ιστοσελίδα είχε αποτύχει στις πολιτείες λόγω «μιας πελατειακής βάσης που προτιμούσε άλλου είδους στοιχήματα και λόγω απροθυμίας μεγάλων αμερικανικών ιπποδρομικών ενώσεων να αγκαλιάσουν το διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο».

Πολλές Στοιχηματικές Εταιρίες αντιμετώπισαν μια δύσκολη περίοδο, στο οικονομικό κομμάτι, ως συνέπεια της πανδημίας. Παρόλα αυτά, οι αναλυτές προβλέπουν ότι τα αθλητικά στοιχήματα θα φτάσουν στα επίπεδα ρεκόρ το επόμενο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος για τους bookmakers!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ