*Πρώτος όμιλος της League C. Συμμετέχουν Αζερμπαϊτζάν, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο. Η πρώτη κερδίζει την άνοδο στη League B και η τελευταία παίζει μπαράζ με πρώτη από τη League D

*Ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Λουξεμβούργο – Αζερμπαϊτζάν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχοντας την τύχη με το μέρος του, το Λουξεμβούργο κατάφερε με ανατροπή να φτάσει στη νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί του Αζερμπαϊτζάν, ξεκινώντας θετικά τις υποχρεώσεις του στο Nations League. Αγωνιζόταν μάλιστα από το 25’ με παίκτη παραπάνω, βρέθηκε στο 43’ πίσω στο σκορ, κατάφερε ωστόσο στη συνέχεια να αξιοποιήσει τα αμυντικά λάθη της αντιπάλου του.

Πήρε περισσότερα απ’ όσα περίμενε, θα προσπαθήσει να “χτίσει” στη νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί σε όμιλο με Κύπρο, Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν. Στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση του 2ου ομίλου. Όσο για σήμερα δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Εθνική Λουξεμβούργου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μόρις (Σεν Ζιλουά), Σχον (Βιλτς), Κιπς (Ντουντελάνζ) – Αμυντικοί: Κρογκ (Νόρκεπινγκ), Γιανς (Μετς), Μαλγκέ (Εσπεράνζ), Κάρλσον (Καρλσρούη), Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), Χαλ (Ζιλ Βιθέντε), Μαχμούτοβιτς (Λβιβ) – Μέσοι: Βίνσεντ Τιλ (Μετς), Ζέρσον Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Όλιβερ Τιλ (Ούφα), Σινάνι (Νόριτς), Μπονέ (Μάιντς), Μπαρέιρο (Μάιντς), Σκεντέροβιτς (Προγκρές), Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Όλεσεν (Κολωνία) – Επιθετικοί: Μπενσί (Φόλα Ες), Ντέβιλ (Σαρμπρούκεν), Κούρτσι (Μάιντς), Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ).

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 εκτός έδρας επικράτησε του Αζερμπαϊτζάν το Λουξεμβούργο. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 25’ με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν ωστόσο στο 43’ να προηγηθούν με τον Σεϊνταγιέβ. Στο 48’ ο Κριβότσιουκ με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 72’ ο Ροντρίγκες με πέναλτι έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της (Δες το και από κινητό στην bet365 mobile).

*Δεν σκόραρε στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς να δυσκολευτεί κόντρα στην Κύπρο, αλλά και με δυο γκολ του Γιόβετιτς το Μαυροβούνιο έφτασε σε μια άνετη εκτός έδρας επικράτηση με 2-0, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Nations League. Ο φορ της Μονακό πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 46’ και με γκολ στο 60’ και στο 73’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Καλή εμφάνιση από την ομάδα του Χατζιμπέγκιτς, που αναζητά μια καινούργια αρχή μετά την κακή πορεία της στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε μία νίκη σε διάστημα οκτώ αγωνιστικών, σε όμιλο με Αγγλία, Τσεχία, Κόσοβο, Βουλγαρία. Τρεις ισοπαλίες αποτέλεσαν τα θετικά αποτελέσματα.

Εθνική Μαυροβουνίου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Σάρκιτς (Σριούσμπερι) – Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σίμιτς (Πακτακόρ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Σόφρανατς (Σουτιέσκα), Βούγιασιτς (Παρτίζαν), Μπουλάτοβιτς (Σουτιέσκα), Ρασπόποβιτς (Ριέκα) – Μέσοι: Βούκτσεβιτς (Λεβάντε), Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Κροτόνε), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλιεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Στσέκιτς (Παρτίζαν), Μπάκιτς (Μουσκρόν), Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Χότσκο (Μουσκρόν), Σαβίτσεβιτς (Σάμσουνσπορ) – Επιθετικοί: Μπετσιράι (Βίσλα Κρακοβίας), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρούσενμποργκ).

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 εκτός έδρας επικράτησε της Κύπρου το Μαυροβούνιο. Το πρώτο μέρος βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 0-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκαν στο 60’ με τον Γιόβετιτς, ενώ στο 73’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Στατιστικά

*6 συνεχόμενα παιχνίδια με N/G.

*5/7 τελευταία ματς με “2-3” γκολ.