Δίκη των «28»: Κατέθεσε ο Τοροσίδης!

Ανανεώθηκε:
στημένα παιχνίδια

Συνεχίστηκε κανονικά την Πέμπτη η δίκη των «28», με αναγνώσεις εγγράφων και καταθέσεις. Μεταξύ αυτών που κατέθεσαν ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης, αλλά και ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κατέθεσε για τον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια. Πρόσφατα προέβη σε κατάθεση για το ματς και ο στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος, που μίλησε για «υπερβολικό τζίρο» στο στοίχημα.

Combo στοιχήματα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα λοιπόν, η δίκη συνεχίστηκε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη να τονίζει ότι δεν συνομίλησε κανείς παίκτης των «Ερυθρολεύκων» με τον Νίκο Γεωργέα, εντός του αγωνιστικού χώρου, πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο. Ο Νίκος Γεωργέας έπαιζε τότε στη Βέροια.

Από την άλλη, ο Χρήστος Υφαντής υποστήριξε ότι στο παρελθόν, υπήρχε πρόεδρος που έπαιρνε στο σπίτι του τους πίνακες και των διαιτητών:

«Υπήρξε πρόεδρος που έπαιρνε σπίτι του και έφτιαχνε μόνος του τους πίνακες στο παρελθόν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος. Παλιότερα μόνο ο πρόεδρος της ΚΕΔ έφτιαχνε τους πίνακες. Αν είχε κάποιος αντίρρηση, έλεγε να δούμε την περίπτωση αυτή, μήπως δεν έχει τα προσόντα και πάνω στον πίνακα καταχωρείται η αντίρρηση. Περισσότερο προφορική συζήτηση γινόταν όπου υπήρχαν διαφωνίες. Ήταν μια πάγια διαδικασία», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Υφαντής για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα.

Εισαγγελέας: «Είπατε κάτι που δεν περίμενα να το ακούσω. Ποια χρονιά και ποιος πρόεδρος ΚΕΔ έφτιαξε μόνος του στο σπίτι του;»

Υφαντής: «Ήταν πριν 20 χρόνια, πριν αναλάβει στην ΚΕΔ ο Μποροβήλος».

Εισαγγελέας: «Η ΚΕΔ ήταν συλλογικό όργανο τότε όπως και σήμερα;»

Υφαντής: «Ναι»

Εισαγγελέας: «Αυτή η συλλογικότητα τηρήθηκε;»

Υφαντής: «Ναι».

Σχετικά με τις αντιρρήσεις του Κύρου Βασσάρα για τους πίνακες της περιόδου 2012-13, ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ είπε:

«Οι πίνακες διαιτησίας συντάχθηκαν με νόμιμο τρόπο όπως τις προηγούμενες και επόμενες χρόνιες. Ίσως είχε κάποιες διαφωνίες στο διαδικαστικό μέρος, αλλά 5-6 μερες μετά υπέγραψε κανονικά τους πίνακες. Δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση επί της ουσίας για πρόσωπα».

Όσον αφορά τον πρώην αρχιδιαιτητή, Χιού Ντάλας, ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει στην δίκη την επόμενη Τρίτη (8/9). Αυτό όμως δεν θα σσυμβεί. Ο ίδιος ενημέρωσε πως δεν θα βρεθεί στην Ελλάδα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό στη χώρα του και την 14ημερη καραντίνα. Έτσι, το δικαστήριο θα λάβει υπόψη του την κατάθεση του στις ανακριτικές αρχές.

Επόμενη δικάσιμος για την Πέμπτη (10/9) με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων υπεράσπισης και στις 15/9 αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες των 28 κατηγορουμένων.

Ασφαλές στοίχημα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ