*12η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ολίμπια – Χενεράλ Ντίας 2-1

*Η Ολίμπια πανηγύρισε τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Χενεράλ Ντίας.

Χενεράλ Ντίας – Ολίμπια στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πέντε βαθμούς συγκέντρωσε η Χενεράλ Ντίας στις τρεις αγωνιστικές που έδωσε μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη επί της Σπορτίβο Σαν Λορέντζο (2-1 εντός) αναδείχθηκε ισόπαλη με Γκουαρανί (0-0 εκτός) και 12 Οκτούμπρε (1-1 εντός).

Με αντίπαλο την τελευταία την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28′, απαντώντας με το γκολ του Μπαρέιρο στο δεύτερο ημίχρονο και το 59′. Ήταν το 2ο γκολ του 21χρονου Παραγουανού επιθετικού σε επτά συμμετοχές στο Απερτούρα. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 12 Νοεμβρίου 2017 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη της Χενεράλ Ντίας επί της Ολίμπια (1-0).

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την 12 Οκτούμπρε για το πρωτάθλημα. Στο 28′ ο Σεμπάγιος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαρέιρο στο 59′. Η 12 Οκτούμπρε ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.

ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΣ Στατιστικά

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Bet365)

*Δέχτηκε γκολ στα έντεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από δύο σερί νίκες κόντρα σε Σολ ντε Αμέρικα (4-0 εντός) και Γκουαϊρένια (1-0 εκτός) προέρχεται η Ολίμπια στο Απερτούρα. Την Δευτέρα με αντίπαλο την τελευταία κατάφερε να πανηγυρίσει το “διπλό” χάρη στο 3ο συνολικά γκολ του 32χρονου Παραγουανού μέσου Καμάτσο σε εννέα συμμετοχές του.

Μακριά από το σπίτι της γνώρισε μόλις μία ήττα σε οχτώ αγωνιστικές από την Νασιονάλ (1-0) την 1η Μαρτίου, στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκόραρε στις επτά και κράτησε ανέπαφη εστία στις τέσσερις. Έχει την παράδοση με το μέρος της κόντρα στην Χενεράλ Ντίας, της οποίας επικράτησε στις 3/4 τελευταίες εξόδους της στο “General Adrián Jara”.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Γκουαϊρένια για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Καμάτσο (45+2′). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

ΟΛΙΜΠΙΑ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.