* 20η αγωνιστική.

* Στον πρώτο γύρο: Ζβέζντα Μινσκ – Γκοροντέγια: 0-1

*Τα τελευταία πέντε μεταξύ τους επιβεβαίωσαν το combo no goal & under 2.5.

Γκοροντέγια – Ζβέζντα Μινσκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής!

ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η νίκη επί της Μπελσίνα αποδείχτηκε απλή παρένθεση. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να φανεί καθόλου ανταγωνιστική απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα με 1-0.

Σε γενικότερη κρίση καταφέρνει και κρατά τη θέση της και μια απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη υποβιβασμού κυρίως εξαιτίας της ανικανότητας των αντιπάλων της να πάρουν βαθμούς, παρά της δικής τα συγκομιδής. Eκτός είναι οι μέσοι Σαζάνοβιτς, Σορόκιν, ο αμυντικός Ουσένια και τιμωρημένοι μέσοι Σίμπουν (15/0) και Πόζνιακ (15/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ντινάμο στο Μινσκ. Δέχτηκε το γκολ της ήττας στο 52′.

ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ Στατιστικά

* Δέχεται γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια εντός έδρας. (δες το στην Bet365)

*Τρία goal/goal & over 2.5 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

ΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ

Τρεις σερί νίκες και έχει χάσει την τρίτη και έδωσε δικαιώματα αμφισβήτησης. Η τελευταία ήττα ήρθε από Τορπέντο και ήταν σαρωτική. Προηγήθηκε και μετά εξαφανίστηκε και ειδικά όταν έμεινε με 10 παίκτες δεν είχε καμία ελπίδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Το τελικό 4-1 είναι μάλλον δίκαιο.

Θέλει να γυρίσει στην οδό των επιτυχιών και η σημερινή αντίπαλός προσφέρεται για αυτό. Το θέμα είναι η δική της εικόνα. Θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο βασικό αμυντικό Γιούντιτς (15/3).

Προηγούμενο παιχνίδι: Εντός έδρας ήττα με 1-4 από την Τορπέντο. Προηγήθηκε στο 31′, δέχτηκε την ισοφάριση στο 42′, στο 47΄όμως αποβλήθηκε ο Γιούντιτς. Με παίκτη λιγότερο δέχτηκε τρία γκολ και παραδόθηκε άνευ όρων.

ΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ Στατιστικά

*Τρεις σερί ήττες, όλες με goal/goal και over 2.5.

*Tρία under στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της.