Αρχιτέκτονας έστησε κομπίνα στο στοίχημα!

Ανανεώθηκε:
cricket stoixima

Δεν είναι ψέμα! Ένας επαγγελματίας αρχιτέκτονας φαίνεται ότι έδειξε τη δεξιοτεχνία του και στις… κομπίνες. Έτσι, κατηγορείται ότι είχε στήσει ένα κύκλωμα για παράνομο στοίχημα στο κρίκετ. Ωστόσο, η κομπίνα δεν του βγήκε φυσικά σε καλό, αφού συνελήφθη από την Αστυνομία το Παντζάμπ της Ινδίας. Αυτό ήταν ακόμα ένα χτύπημα των Αρχών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενάντια στα παράνομα τυχερά παιχνίδια. Για νόμιμη και ασφαλή διασκέδαση στην Ελλάδα, υπάρχουν αδειοδοτημένες στοιχηματικές, όπως η bet365.

Ο άνδρας φέρεται να έτρεχε την κομπίνα του στην Ινδία. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβε τον άνδρα κατέσχεσαν επίσης και μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο 39χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε κομπίνα παράνομου στοιχηματισμού στο κρίκετ. Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης, ότι κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές. Να σημειωθεί, ότι είναι κάτοχος διπλώματος πολιτικού μηχανικού και αρχιτέκτονας στο επάγγελμα!

Η αστυνομία προσέθεσε ότι όλα τα στοιχεία θα παραδοθούν στους αρμοδίους για να εντοπιστούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κομπίνα.

Ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι ελήφθη μια συμβουλή ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να τρέχει την κομπίνα στοιχημάτων από το ίδιο το σπίτι του. Ένα τεράστιο ποσό μετρητών βρέθηκε στην κατοχή του. Ο αξιωματικός συμπλήρωσε ότι έγινε αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι και στη συνέχεια συνελήφθη ο κατηγορούμενος, ενώ στοιχημάτιζε στον αγώνα της Αγγλίας εναντίον της Δυτικής Ινδίας.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είπε επίσης ότι ο κατηγορούμενος δούλευε την κομπίνα μέσω της online εφαρμογής “Z-Account”. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο 39χρονος φέρεται να εμπλέκεται στο παράνομο στοίχημα τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας επίσης ότι θα ληφθούν αυστηρά μέτρα εναντίον όλων εκείνων που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση.

Η υπηρεσία φόρου εισοδήματος έχει επίσης ενημερωθεί για την κατάσχεση των μετρητών. Τώρα, μένει να ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες νομικές διαδικασίες για να φανεί που θα καταλήξει ο 39χρονος αρχιτέκτονας.