*34η αγωνιστική

*Στους προηγούμενους γύρους: Βαράζντιν – Γκόριτσα 1-3, Γκόριτσα – Βαράζντιν 1-0, Βαράζντιν – Γκόριτσα 2-2

*Οι αναμετρήσεις διεξάγονται με φιλάθλους στο 1/3 της χωρητικότητας των γηπέδων.

Γκόριτσα – Βαράζντιν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Κροατίας

ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τις λιγοστές ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο έχασε η Γκόριτσα την προηγούμενη βδομάδα, μετά την γκέλα στην έδρα της Ιστρα (2-2). Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 81′, όταν ο Ντέλιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η Γκόριτσα βρίσκεται στο -7 από την 5η Χάιντουκ Σπλιτ. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε στο “ŠRC Velika Gorica” πανηγύρισε μόλις δύο νίκες (τέσσερις ισοπαλίες, μία ήττα).

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Ιστρα για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου η Γκόριτσα ανέτρεψε τα δεδομένα (49′, 51′) προτού ο Ντέλιτς διαμορφώσει το τελικό σκορ (81′).

ΓΚΟΡΙΤΣΑ Στατιστικά

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΑΡΑΖΝΤΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τρεις βαθμούς μακριά από τη μαθηματική παραμονή της βρίσκεται η Βαράζντιν, ισάριθμες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-0) επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Σλάβεν Μπελούπο.

Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της πανηγύρισε μία νίκη κόντρα στην Χαϊντουκ Σπλιτ (3-2) στις 16 Ιουνίου, στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες (δέχτηκε από δύο γκολ στις τρεις). Δεν κατάφερε να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Γκόριτσα (ήττες με 4-2 και 1-0).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Σλάβεν Μπελούπο για το πρωτάθλημα. Το γκολ σημείωσε με πέναλτι στο 80′ ο Ντρότσεκ.

ΒΑΡΑΖΝΤΙΝ Στατιστικά

*NG στο στοίχημα τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.