*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Περούτζια – Πεσκάρα 3-1

*Οι αναμετρήσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Η κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι πέντε αλλαγές σε τρία σημεία αυτών.

*Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία της Πεσκάρα ο Νίκολα Λεγκροτάλιε. Τη θέση του πήρε ο Αντρέα Σοτίλ.

Πεσκάρα – Περούτζια στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΠΕΣΚΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μόλις επτά βαθμούς συγκέντρωσε η Πεσκάρα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (2-1-7), απολογισμός που την ανάγκασε να υποχωρήσει στη 13η θέση (+3 από την επικίνδυνη ζώνη, -7 από τα πλέι οφ ανόδου). Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Κρεμονέζε (1-0), αποτέλεσμα που ανάγκασε τη διοίκηση των “δελφινιών” να διακόψει τη συνεργασία της με τον Νίκολα Λεγκροτάλιε (4-1-7 σε 12 αγωνιστικές).

Τη θέση αυτού πήρε κι επίσημα ο Αντρέα Σοτίλ ο οποίος απέχει από τους πάγκους έναν χρόνο. Τελευταίο σταθμό του αποτελεί η Κατάνια, στην οποία έμεινε για μία σεζόν (χώρισαν, προσωρινά, για δύο μήνες). Η Πεσκάρα έχει απολογισμό 3-1-1 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στο “Adriatico-Giovanni Cornacchia” (GG σε όλες, over 2,5 στις τέσσερις).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Κρεμονέζε για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Βαλζάνια μόλις στο 5′.

ΠΕΣΚΑΡΑ Στατιστικά

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*Over 2,5 & GG στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τη νίκη επί της Άσκολι (1-0 εκτός) στις 21 Ιουνίου, η Περούτζια μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κροτόνε (0-0 εντός) και στη συνέχεια γνώρισε δύο σερί ήττες από Τσιταντέλα (2-0 εκτός) και Πορντενόνε (2-1 εντός). Αυτές την ανάγκασαν να υποχωρήσει στη 12η θέση και στο -6 από τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου.

“Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 6-7 βαθμούς το συντομότερο για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Οι δύο σερί ήττες μας έχουν φέρει και πάλι σε μία δύσκολη φάση”, υπογράμμισε ο προπονητής Κόσμι. Σημειώθηκε μόλις μία ισοπαλία στις δέκα τελευταίες εξόδους των “γκριφόνι” (τρεις νίκες, έξι ήττες).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Πορντνεόνε για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι, με τον Φαλτζεράνο να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σιούρια στο 39′. Η Περούτζια ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες (81′).

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ Στατιστικά

*Under 2,5 & NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.