Ύποπτο για χειραγώγηση το Βόλος – Λαμία!

Ανανεώθηκε:
βόλος - λαμία

Μεγάλος ντόρος έγινε από χθες με την αναμέτρηση του Βόλου απέναντι στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των play out στη Super League! Μάλιστα λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις Παπαϊώννου και Κούγια για το Λαμία – Πανιώνιος και την απόλυση του Άκη Μάντζιου μετά τη νίκη των Νεοσμυρνιωτών. Συγκεκριμένα ο τζίρος που συγκέντρωσε το χθεσινό παιχνίδι Βόλος – Λαμία προκάλεσε εντύπωση και ήδη ανήκει στα ύποπτα για χειραγώγηση με στόχο το στοίχημα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισοπαλία πήρε πολλά και μεγάλα πονταρίσματα, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να θεωρείται ύποπτο για χειραγώγηση. Να τονίσουμε πως η ισοπαλία βόλευε αμφότερες τις ομάδες, αφού με έναν πόντο εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League.

Ενδεικτικά των ύποπτων πονταρισμάτων στο Βόλος – Λαμία είναι τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από την Betfair. Στη γνωστή στοιχηματική/ανταλλακτήριο πονταρίστηκαν πάνω από 400,000 ευρώ στον εν λόγω αγώνα, με πάνω από 380,000 να πηγαίνουν στην ισοπαλία! Πρόκειται για το 95% των πονταρισμάτων, ενώ και ο συνολικός τζίρος δεν δικαιολογείται για ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν συγκαταλεγόταν στα δημοφιλέστερα της Δευτέρας (29/06).