Bet365: Χετάφε – Σοσιεδάδ με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 32η αγωνιστική της La Liga, η Χετάφε υποδέχεται τη Σοσιεδάδ (23:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Χετάφε – Σοσιεδάδ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Χετάφε, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς φιλοξενήθηκε από τη Βαγιαδολίδ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Μάτα στο 41′, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με πέναλτι. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Under 2.5. Επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Σοσιεδάδ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Αλαβές (2-0 εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουασίλ υποδέχθηκε τη Θέλτα, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έκρινε και την αναμέτρηση. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Under 2.5. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Χετάφε – Σοσιεδάδ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις