Bet365: Μπεσίκτας – Κόνιασπορ με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 29η αγωνιστική της Süper Lig, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Κόνιασπορ (21:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Μπεσίκτας – Κόνιασπορ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μπεσίκτας, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν φιλοξενήθηκε από τη Ντενιζλισπόρ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-5. Προηγήθηκε με τον Γιλμάζ στο 10ο λεπτό και παρότι στο 53′ δέχθηκε την ισοφάριση, εν τέλει πήρε τους τρεις βαθμούς με τα τέρματα των Γκιονούλ (60′), Ενκουντού (67′), Λιάγιτς (75′) και Ντιαμπί (78′). Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Κόνιασπορ, έχοντας προηγηθεί η ήττα από την Γκεντσλερμπιρλίγκι (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπουλέντ Κορκμάζ υποδέχθηκε τη Σίβασπορ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Βρέθηκε πίσω με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έκανε προσωρινά την ανατροπή με τα τέρματα των Σκούμπιτς (37′) και Μιλόσεβιτς (44′), πριν δεχθεί την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, στο 90′. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Goal/Goal. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπεσίκτας – Κόνιασπορ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις