*Ρεβάνς για την ημιτελική φάση στο κύπελλο Βουλγαρίας. Είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και εάν χρειαστεί πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

*Με απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βουλγαρίας επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, μέχρι να συμπληρωθεί το 30% της χωρητικότητας αυτών.

*Σε δώδεκα επισκέψεις της στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Μπότεβ Πλόβντιβ δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ το διπλό, μετρώντας χαρακτηριστικά πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Μπότεβ Πλόβντιβ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-0

*Στο πρωτάθλημα (Α’ γύρος): Μπότεβ Πλόβντιβ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-1

*Στο πρωτάθλημα (Β’ γύρος): ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μπότεβ Πλόβντιβ 1-0

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μπότεβ Πλόβντιβ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου και μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Μίλος Κρούστσιτς υποδέχθηκε τη Λέφσκι Σόφιας, στο μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 3-3.

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 51 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έναν πάνω από Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και Λέφσκι Σόφιας. Απόψε, η νίκη είναι το μόνο που αποτέλεσμα που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Εντός έδρας μετράει αήττητο σερί 15 αναμετρήσεων, όπου και μετράει δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Λέφσκι Σόφιας, για το πρωτάθλημα. Παρότι πήρε προβάδισμα με το αυτογκόλ του Κάργα στο 16ο λεπτό, δέχθηκε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα (πεν. 35′, 45’+3). Ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 με το πέναλτι του Κάρεϊ στο 58′, δέχθηκε τρίτο τέρμα τέσσερα λεπτά αργότερα, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Σόουι, στο 88′, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στην Bet365)

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΠΟΤΕΒ ΠΛΟΒΝΤΙΒ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπότεβ Πλόβντιβ επέστρεψε και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Φεράριο Σπάσοβ υποδέχθηκε τη Μπότεβ Βράτσα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, της οποίας και επικράτησε με 3-2.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι πρώτη στον δεύτερο όμιλο των πλέι άουτ, στο +2 από την Άρντα. Παίζει για δυο αποτέλεσμα απόψε, καθώς της αρκεί και η ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ, για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Γνώρισε την ήττα στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας παράλληλα και μια νίκη, αυτή κόντρα στη Μπότεβ Γκαλάμποβο, στην παράταση, για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στην αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση βρίσκονται οι Γκεοργκίεβ, Αργκιλάσκι, Μπανταλόβσκι, Μπόνεβ, Μαρίν, Ράμποτοβ, Νεντέλεβ, Μπουρμπάν, Φιλίποβ, Τονέβ, Σοπόβ, Τέρζιεβ, Μπαρμπόσα, Μπαλτάνοβ, Τσερνέβ, Περέιρα, Πρόϊτσεβ και Βουτόβ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Μπότεβ Βράτσα, για το πρωτάθλημα. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 16ο λεπτό, έκανε προσωρινά την ανατροπή με τους Νεντέλεβ (48′) και Κέρτσεβ (αυτ. 57′), πριν δεχθεί την ισοφάριση στο 72′. Εν τέλει όμως, το δεύτερο τέρμα του Νεντέλεβ στο ματς, επτά λεπτά πριν τα 90′, της χάρισα το “τρίποντο”.

Μπότεβ Πλόβντιβ Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με Ovder 2.5 ολοκληρώθηκαν τα οκτώ από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.