6η αγωνιστική

*Μέχρι 300 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

*Η Ζαλγκίρις Βίλνιους παραμένει αήττητη στα 14 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σπίρις Κάουνας, μετρώντας δώδεκα νίκες και δυο ισοπαλίες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στον πρώτο γύρο: Σπίρις Κάουνας – Ζαλγκίρις Βίλνιους 0-1

Ζαλγκίρις Βίλνιους – Σπίρις Κάουνας στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ζαλγκίρις Βίλνιους, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεξέι Μπάγκα φιλοξενήθηκε από τη Σούντουβα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο εκτός έδρας νίκες επί των Σπίρις Κάουνας (0-1) και Μπάνγκα (0-1). Με δέκα βαθμούς είναι πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Σούντουβα. Πήρε αποτέλεσμα στις δέκα από τις δώδεκα τελευταίες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος (9-1-2). Στα πέντε τελευταία εντός της στο πρωτάθλημα, μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σούντουβα, για το πρωτάθλημα. Παρότι πήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Καραμάρκο στο 36ο λεπτό, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις.

Ζαλγκίρις Βίλνιους Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 15 από τα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

ΣΠΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Για δεύτερο διαδοχικο παιχνίδι, η Σπίρις Κάουνας κατάφερε να παραμείνει αήττητη, έχοντας προηγηθεί η νίκη επί της Πανεβέζις (2-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρόκας Γκαράστας φιλοξενήθηκε από τη Μπάνγκα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους επτά μετά και από τις πέντε πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν. Σε τρεις εξόδους στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μπάνγκα, για το πρωτάθλημα. Παρότι πήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Πιλιμπάιτις στο 77ο λεπτό, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις.

Σπίρις Κάουνας Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.