Bet365: Γιάμπλονετς – Σλόβαν Λίμπερετς με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 27η αγωνιστική της Fortuna Liga, η Γιάμπλονετς υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς (19:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Γιάμπλονετς – Σλόβαν Λίμπερετς στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Γιάμπλονετς, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Ζλιν (1-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πετρ Ράντα φιλοξενήθηκε από τη Σλάβια Πράγας, στην έδρα της οποίας γνώρισε βαριά ήττα με 5-0. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Under 2.5. Οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σλόβαν Λίμπερετς, μετά και από εκείνη κόντρα στη Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε (0-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάβελ Χόφτιχ υποδέχθηκε τη Σλοβάτσκο, της οποίας επικράτησε με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο 29′, για να φτάσει στην ανατροπή με τα τέρματα των Μάρα (πεν. 44′), Κόσκελνικ (90′) και Μπεράν (90’+3). Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε No Goal. Πέντε νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Γιάμπλονετς – Σλόβαν Λίμπερετς στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις