*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ρέγκενσμπουργκ – Όσναμπρικ 3-3

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε πως κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι και πέντε αλλαγές σε τρία σημεία των αναμετρήσεων.

*GG & over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Όσναμπρικ με αντίπαλο την Ρέγκενσμπουργκ.

Όσναμπρικ – Ρέγκενσμπουργκ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έπρεπε να περάσουν δέκα αγωνιστικές (0-4-6) για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών η Όσναμπρικ, πανηγυρίζοντας μία πέρα για πέρα σημαντική νίκη επί της Γκρόιτερ Φιρτ (2-0 εκτός) την Τρίτη, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία. Με τους 33 βαθμούς που συγκέντρωσε ξέφυγε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό της.

Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές της η Όσναμπρικ γνώρισε τέσσερις ήττες (μία ισοπαλία), δεν κατάφερε να σκοράρει στις δύο και δέχτηκε συνολικά 14 γκολ. Η τελευταία νίκη της στο “Bremer Brücke” με αντίπαλο την Ρέγκενσμπουργκ χρονολογείται πριν από έξι χρόνια. Στην αμέσως επόμενη που έδωσαν οι δύο ομάδες στο εν λόγω γήπεδο γνώρισε την ήττα με 2-1 (1/10/16).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Γκρόιτερ Φιρτ για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπλάτσα μόλις στο 9′, προτού ο Σμιντ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 58′.

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ Στατιστικά

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*Δέχτηκε γκολ στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Ρέγκενσμπουργκ, η οποία αγνοεί τη νίκη σε έξι αγωνιστικές (τρεις ήττες). Την Τρίτη βρέθηκε μία ανάσα μακριά από το “τρίποντο” με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη, ωστόσο η τελευταία ισοφάρισε με ένα άκρως εντυπωσιακό …αυτογκόλ του Κνίπινγκ με κεφαλιά ψαράκι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στις εννέα τελευταίες εξόδους τους στο πρωτάθλημα οι “κόκκινοι” πανηγύρισαν μόλις μία νίκη επί της Μπόχουμ (3-2) στις 22 Δεκεμβρίου 2019.

Στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες (σ.σ. GG στις πέντε, over 2,5 σε ισάριθμες). “Οι ποδοσφαιριστές μου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο σωματικά, όσο ψυχολογικά. Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Σελιμπέγκοβιτς.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Νυρεμβέργη για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ίσακ στο 11′, προτού οι γηπεδούχοι ανατρέψουν τα δεδομένα με τους Άλμπερς (44′) και Στόλζε (48′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με εντυπωσιακό …αυτογκόλ ο Κνίπινγκ (90+4′).

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ Στατιστικά

*GG & over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.