Με μόλις… 0.50 δολάρια κέρδισε πάνω από 500.000!

Ανανεώθηκε:
stoixima niki ippodromies

Ένας τυχερός παίκτης στοιχήματος σε ιπποδρομίες πανηγύρισε τη νίκη της ζωής του στις ΗΠΑ. Στο Gulfstream Park της Φλόριντα πραγματοποιήθηκε μια σειρά αγώνων το περασμένο Σαββατοκύριακο. Λόγω του κορωνοϊού οι αγώνες έγιναν χωρίς την παρουσία θεατών. Ωστόσο, το online betting λειτουργούσε κανονικά και ένας παίκτης τοποθέτησε ένα στοίχημα μόλις 0,50 δολαρίων, σε ένα Pick 5 (παρολί πέντε επιλογών) με κάποιες… εξωφρενικές αποδόσεις. Το θαύμα έγινε, όμως, και του απέφερε πάνω από 500.000 δολάρια. Δεν είναι… άσχημα για περίπου 15 λεπτά «εργασίας» από το σπίτι, με πιτζάμες και παντόφλες.

Online Στοίχημα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις από τις πέντε επιλογές ήταν.. ακραίες. Τα πρώτα τρία σημεία είχαν αποδόσεις 70/1, 36/1 και 26/1 και ο παίκτης αποδείχθηκε σωστός και στα τρία. Σε όλους τους αγώνες οι συγκυρίες ευνόησαν τον πρωταγωνιστή της ιστορίας. Άλλωστε, χωρίς τη βοήθεια της τύχης δεν γίνονται τέτοιες τεράστιες νίκες. Κερδίζοντας αυτά τα τρία λοιπόν, θα μπορούσε να φτάσει ήδη τα 14.483,65 δολάρια. Όμως, υπήρχε και συνέχεια.

Ο μεγάλος νικητής ήταν σωστός και σε δύο άλλες κούρσες, με το νικηφόρο δελτίο να γράφει 5/5 επιλογές. Αυτό εκτόξευσε τα συνολικά κέρδη στις 524.966,60 δολάρια, με απόδοση 1.050.000/1! Τα νούμερα είναι πραγματικά εξωφρενικά!

Αυτό ήταν το πέμπτο υψηλότερο Pick 5 που έχει πληρωθεί ποτέ στην ιστορία των ιπποδρομιών της Βόρειας Αμερική. Ένας υπεύθυνος των στοιχημάτων στην περιοχή δήλωσε:

«Η μεγαλύτερη πληρωμή όλων των εποχών σε Pick 5 ήταν 889,726.15 δολάρια, στις 9 Αυγούστου 2013, στην Λουιζιάνα. Το ρεκόρ χωρίς τζάκποτ σε Pick 5 ήταν 620,827.87 δολάρια, το 2018 στο Κεντάκι. Τέσσερα άτομα έπιασαν αυτό το νούμερο.»

Ωστόσο, αυτό που δεν εξηγείται είναι αν τα παραπάνω κέρδη ήρθαν από ένα στοίχημα αξίας 0,50 δολαρίων, που είναι το ελάχιστο δυνατό στις ιπποδρομίες της Βόρεια Αμερικής.

Ενώ οι Η.Π.Α. βρίσκονται επί του παρόντος σε σχεδόν πλήρη καραντίνα, ορισμένες βιομηχανίες κατάφεραν να παραμείνουν ανοικτές. Εναπόκειται στις μεμονωμένες πολιτείες να καθορίσουν ποιές επιχειρήσεις θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Αρκάνσας, η Καλιφόρνια και η Φλόριντα, έχουν αποφασίσει ότι η ιπποδρομία είναι μια βασική βιομηχανία. Ως εκ τούτου, συνεχίζονται οι αγώνες, αλλά χωρίς κόσμο.

Το επιχείρημα για τη διατήρηση των αγώνων επικεντρώνεται στην υγεία των ζώων. Ένας ειδικός εξηγεί:

«Οι υποστηρικτές των αγώνων λένε ότι το άθλημα είναι απαραίτητο για οικονομικούς λόγους. Επιπλέον, αναφέρουν ότι τα αγωνιστικά άλογα είναι άριστα εκπαιδευμένα και χρειάζονται κατάλληλη εποπτεία και άσκηση σε συνεχή βάση για την υγεία και την ασφάλειά τους».

Στοίχημα στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ