Ποια αθλήματα θα βρεις στα Virtual Sports

Ανανεώθηκε:
Virtual sports στοίχημα

Από το 1961, όταν και εμφανίστηκαν, τα Virtual Sports έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου. Για την ακρίβεια άλματα, καθώς πλέον οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τι τους αρέσει και σε ποια αγορά θα ποντάρουν.

Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί και ο ήχος είναι αληθοφανής, είτε μιλάμε για την περιγραφή, είτε για τις ιαχές του κοινού, αναλόγως των καταστάσεων που εκτυλίσσονται. Φωνές στα γκολ, κραυγές απογοήτευσης στις χαμένες ευκαιρίες και πανζουρλισμός με την ανάδειξη του νικητή. Τα περισσότερα από τα Virtual Sports έχουν τη βάση τους στα ηλεκτρονικά παιχνίδια για κονσόλες ή υπολογιστές.

Εγγύηση για τους παίκτες αποτελεί η Γεννήτρια Παραγωγής Τυχαίων Αριθμών ή Random Number Generator (RNG). Αυτή στηρίζει και τα live καζίνο και είναι δεδομένο ότι η τύχη θα είναι η μόνη που θα έχει καθοριστικό ρόλο στα Virtual Sports.

Τα αθλήματα

Ποδόσφαιρο: Τα περισσότερα πονταρίσματα τοποθετούνται σε αυτό και οι μπουκ δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητά του. Άλλωστε, δεν απουσιάζει από κανέναν. Οι αγορές είναι οι περισσότερες συγκριτικά με τα υπόλοιπα Virtual Sports. Υπάρχουν διαθέσιμες μεταξύ άλλων Αποτέλεσμα Αγώνα, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Σύνολο Τερμάτων Ομάδας, Σύνολο Τερμάτων Αγώνα, Over / Under, Goal / No Goal. Τελευταία προσθήκη τα Ασιατικά Χάντικαπ.

Παράλληλα, η παρουσίαση των αναμετρήσεων είναι αρκετά αληθοφανής. Τα γραφικά είναι πολύ καλού επιπέδου, οι αθλητές δίνουν τα πάντα και ο ήχος εξαιρετικός. Μάλιστα, κάποιες στοιχηματικές έχουν ζωντανή περιγραφή στα ελληνικά με γνώριμες φωνές, όπως του Γιώργου Θαναηλάκη. Το κοινό αντιδρά στα γεγονότα και όλο το πακέτο μοιάζει ικανό για να δώσει έξτρα ικανοποίηση στον παίκτη.

Τένις: Είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα και τα στοιχήματα είναι αρκετά. Εκτός από την ενότητα Νικητής Αγώνα, υπάρχουν και επιλογές για τα Σετ και τα Γκέιμς. Όσον αφορά την εικόνα αυτή είναι δυναμική, ενώ οι διαφορετικές επιφάνειες δίνουν μία νότα πραγματικότητας. Έτσι το παιχνίδι δεν είναι πιο μονότονο.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάσκετ: Πομπώδες είναι το μπάσιμο του μπάσκετ στα Virtual Sports. Μπορεί να μην είναι ευρέως διαδεδομένο, καθώς δεν προσφέρεται από κάποιους παρόχους, είναι, όμως, κορυφαίου επιπέδου. Διαθέσιμα είναι τα στοιχήματα Νικητής Αγώνα, Σύνολο Πόντων Ομάδας, Σύνολο Πόντων Αγώνα, Πρώτη Ομάδα σε Συγκεκριμένο Νούμερο Πόντων, Over / Under, Αποτέλεσμα κάθε Περιόδου, Περίοδος με τους Περισσότερους Πόντους.

Αγώνες ταχύτητας: Εδώ εντάσσονται οι Ιπποδρομίες, οι Κυνοδρομίες, η Ποδηλασία και τα ράλι με αυτοκίνητα ή μηχανές. Τα βάζουμε σε μία κατηγορία, διότι η λογική τους είναι παρεμφερής, ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων, που συνήθως ποικίλει από τέσσερις ως οκτώ. Οι αγορές είναι αρκετές και μοιάζουν με αυτές της πραγματικότητας. Νικητής Αγώνα, Tricast, Forecast και Each Way. Επιπλέον, η ένταση και η αγωνία που υπάρχει στις κούρσες είναι τεράστια και μέχρι τη γραμμή του τερματισμού πολλές φορές θα αναζητείται ο πρώτος.

Εν κατακλείδι

Οκτώ είναι οι επιλογές που ξεχωρίζουν στα Virtual Sports. Υπάρχουν μπουκ που τις προσφέρουν όλες και άλλοι που δίνουν στον πελάτη τους λιγότερες. Εσείς το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το Virtual Sport που σας ταιριάζει. Μετά, αξιολογείστε τις αγορές για να ποντάρετε σε αυτό που σας ικανοποιεί. Στη συνέχεια βρείτε τον μπουκ που το διαθέτει. Προσοχή: Επειδή οι αγορές διαφέρουν πρέπει να το ελέγξετε και αυτό προτού κάνετε την εγγραφή σας.

 

Δείτε στην παρακάτω λίστα ποιοι bookmakers προσφέρουν Virtual Sports

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις